Beef & More op het Doelenplein is ineens gesloten en dit is hoe het zit

Door Ilse Zoutewelle 3 oktober 2018

Wie in de afgelopen weken op het Doelenplein is geweest, heeft het ongetwijfeld gezien: Beef & More is met de noorderzon vertrokken. Wij zochten uit wat er aan de hand is.

We zien op de website van Beef & More dat ze létterlijk met de noorderzon zijn vertrokken: het restaurant blijkt verhuisd te zijn naar Hoogeveen! We vragen de eigenaar van Beef & More om een toelichting. Hij vertelt: “Drie jaar geleden ben ik begonnen met het concept in Delft. Het restaurant werd altijd gerund door een externe partij, maar die trokken zich een aantal maanden geleden ineens terug. Dat betekende dat ik het zelf moest gaan doen, maar dat werd lastig. Ik woon namelijk in Hoogeveen en om elke dag 200 kilometer heen en weer te gaan, werd me toch te gortig. Daarom heb ik besloten om het restaurant hierheen te verhuizen. We hebben afscheid genomen van onze klanten en het personeel en zijn nu de complete inboedel aan het verhuizen naar het noorden.”

Mocht je ze missen…

Dus mocht je het eten van Beef & More héél erg missen, kun je altijd nog de auto pakken naar Hoogeveen. Wat er in het oude pand op het Doelenplein komt is nog onduidelijk, maar we houden je op de hoogte!

Beef & More Delft restaurants en horeca

Nu open17:00 - 21:00

Doelenplein 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.