Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze locatie komt de Basic-Fit uit de Breestraat terug

Door Jan van der Mast 16 december 2020

Begin november werd bekend dat Basic-Fit in de Breestraat haar deuren moest sluiten na een pittige rechtszaak. Zes weken later is er positief nieuws voor Delftenaren die hier voorheen sportten: Basic-Fit heeft een nieuwe locatie gevonden. Op Industriestraat 16 heeft de sportschoolketen de club SportsArt Fitness overgenomen.

Ingrijpende verbouwing

Afgelopen maandag startte een ingrijpende verbouwing aan het pand. De fitness wordt verder uitgebreid en alle toestellen worden vervangen door nieuwe toestellen. Wie sport bij Basic-Fit, weet dat je er zowel live groepslessen onder leiding van een instructeur kunt doen, als virtuele groepslessen. Dat is ook in deze nieuwe locatie straks het geval. 

Later open vanwege lockdown

Club SportsArt Fitness heeft inmiddels haar leden via een email op de hoogte gebracht van de overname. Daarin staat dat het abonnement van SportsArt per 1 januari 2021 automatisch wordt omgezet naar een Basic-Fit lidmaatschap, uitgezonderd de leden die jonger zijn dan 16 jaar. 

Basic-Fit was van plan om in de eerste week van januari open te gaan, maar dat streven wordt nu doorkruist door de lockdownregels die in ieder geval tot 19 januari geldig zijn.

Lees ook

De warenmarkt in Delft gaat aangepast door: dit is er anders

Na de toespraak van minister-president Mark Rutte van afgelopen maandag, werd duidelijk dat weekmark...

Lockdown gaat in: deze winkels in Delft blijven wel open

De winkelstraten van Delft zijn stiller dan ooit. Sinds dinsdag 15 december is Nederland vijf weken ...

Delft krijgt een nieuw LHBT+ kunstwerk en zo ziet het eruit [video]

Het is alweer eventjes geleden dat de gemeente en DWH Delft een wedstrijd uitschreven voor een nieuw...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.