Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje vermiste kat Iwani: ‘Ik weet het effe niet meer’ [update]

Door Jantine van den Hoven 10 augustus 2016

Jacqueline van der Hout is ten einde raad. Poes Iwani is nu al een flink aantal dagen vermist in de omgeving van de Meidoornlaan.
“We doen alles om haar terug te vinden maar nu weet ik het effe niet meer.”

[Update zaterdag 13 augustus: Iwani is weer terug! “Op de verjaardag van mijn dochter, het is wereldnieuws. We gaan de flyers weghalen”, aldus een blije Jacqueline]

Iwani woont inmiddels twee jaar bij de dochter van Jacqueline, daarvoor woonde de poes bij Jacqueline thuis. Ze hoopt heel erg dat het dier bij haar aan komt lopen. “Ik heb gisteravond ook weer twee uur gezocht, ik moet nu echt even rust nemen want ik ben gehandicapt en loop zelf met een kruk.”

Met Iwani gaat het ook niet best, het dier heeft last van zware blaasgruis en heeft daarom ook speciale voeding nodig. Jacqueline en haar dochter zoeken in alle poortjes en straten in de wijk Vrijenban maar ook in de Delftse Hout. De deuren staan open en water en voedsel ligt klaar, maar Iwani is nog niet teruggekomen.

De andere poes, Mila, ‘roept’ Iwani telkens.

iwani met mila
Iwani met Mila

Bekijk hier meer gegevens over Iwani en meld het als je als je de poes hebt gezien.

Amivedi & indebuurt

Indebuurt werkt samen met Amividi, de organisatie die vermiste huisdieren terug wil brengen. Ook op indebuurt Delft staan daarom de vermiste huisdieren. Je vindt ze op de homepage.

Meer over

Nieuws

adv.