Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snoep en gladiolen in de aanslag: de avondvierdaagse komt er aan

Door Iris Olsthoorn 3 mei 2017

Binnenkort zie je ze weer in hele hordes mensen, kinderen en vlaggen door de straten struinen: van 15 tot en met 19 mei loopt de avondvierdaagse door Delft. 

Het is de 54ste keer dat de avondvierdaagse in Delft georganiseerd wordt. Verschillende scholen, verenigingen en individuele Delftenaren lopen vier avonden achter elkaar verschillende routes van 5 of 10 kilometer. De routes lopen dwars door Delft, dus grote kans dat je op een van de avonden zo’n kluw mensen tegen het lijf loopt.

Huldiging op de Markt

Op vrijdag 19 mei is de grote afsluitavond, waarbij alle groepen onder muzikale begeleiding naar de Markt lopen. Op de Markt kan je je vrienden, buurkinderen en kennissen die zich de afgelopen dagen de benen uit hun lijf hebben gelopen, belonen met een bloemetje of een lekkere zak snoep.

Meedoen

De avondvierdaagse lopen is een perfecte manier om op Delftse plekjes te verkennen waar je normaal niet zo vaak komt. Zie jij zo’n actief weekje wel zitten? Je kan je nog inschrijven via de website, in je eentje of met je vriendengroepje.

adv.