Anje van Dierenspeciaalzaak het Westen: ‘We zijn een snoepwinkel voor dieren’

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Het Westen 13 maart 2019

Zoals je misschien wel weet, is Dierenspeciaalzaak het Westen overgenomen door Noor en Anje. Inmiddels runnen ze de zaak nu zo’n drie maanden. Tijd om eens langs te gaan! Anje: “We zijn nog steeds een gezellig wijkwinkeltje, maar hebben wel alles voor je huisdier.”

Als je binnenloopt bij het Westen, is ‘gezellig wijkwinkeltje’ ook het eerste wat je denkt. Achter de balie staan grote bakken met verschillende soorten vogelzaad. “We zijn een snoepwinkel voor dieren”, lacht Anje. “Je kunt hier ook nog gewoon 100 gram zaad kopen, in plaats van dat je meteen een halve kilo moet nemen.”

Knaagdieren worden vervangen door vogels

Loop je verder, dan sta je bij een aantal kooien met konijnen, muizen en andere knaagdieren. “Die zijn er binnenkort niet meer”, zegt Anje. “We gaan ze vervangen voor vogels als kanaries, zebravinken, grasparkieten en andere kleine vogelsoorten.” Dat is geen rare keuze, want in de schappen van het Westen vind je heel veel producten voor vogels. “Vorige eigenaar Hans heeft zijn eigen vogelvoer ontwikkeld. Dat verkopen we nog steeds. Het zijn hele goede producten: mensen komen van ver om het hier te kopen. Daarnaast hebben we ook voer, verzorgingsproducten en speeltjes voor andere huisdieren. Bijvoorbeeld voor honden, katten en knaagdieren.”

Kom langs voor advies of een praatje

Wat er niet is veranderd bij het Westen, is de service. “Je kunt hier nog steeds terecht voor advies, een praatje of een kop koffie. Wij laten mensen rustig een product uitproberen als ze niet weten of het werkt. En is het niks? Dan doen we niet moeilijk en kun je het gewoon terugbrengen. Daarnaast leveren we ook grootverpakkingen met voer voor bijvoorbeeld kippen en konijnen. Het maakt niet uit of je voor een 100 gram vogelzaad komt of 50 kilo kippenvoer: we regelen het!”

Dierenspeciaalzaak het Westen is vanaf nu trouwens vaker open. “We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. En als je wilt, bezorgen we de producten bij je thuis.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Het Westen. Meer over Dierenspeciaalzaak Het Westen ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Het Westen dierenverzorging

Nu gesloten10:00 - 17:30

Buitenwatersloot 123, Delft

Bekijk meer:dierenverzorging

adv.