Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb je dit al gezien? De toekomstige Spoorzone in 3D

Door Iris Olsthoorn 1 februari 2017

Het kan best moeilijk zijn om tussen alle wegafsluitingen, betonblokken en gele hesjes door het eindresultaat van de Spoorzone voor je te zien. Gelukkig is daar is een trucje voor: deze 3D-visualisatie

Op de visualisatie hang je met een denkbeeldige helicopter boven de Spoorzone. Je kunt op drie plekken kijken: het Bolwerk, de OV-knoop en de Kampveldweg. Je krijgt vooral een goed beeld van hoe het er straks uit gaan zien rondom de Phoenixstraat, bijvoorbeeld hoe de auto’s gaan rijden. Er is een groene strook waar de tram overheen rijdt er zijn brede auto-vrije stukken.

Nog niet te zien

De visualisatie is niet helemaal up-to-date, want we weten inmiddels al wat er straks aan het stationsplein te staan komt. Ook aan het Bolwerk zit er nog een gat, maar ook daarvan weten we wat er gebouwd gaat worden. En voor de zeer oplettende kijker: op de hoek van de Phoenixstraat en de Binnenwatersloot zie je het oude blauwe Domino’s gebouwtje nog staan, maar dat zal door de komst van een nieuwe hotspot niet lang meer duren. 

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.