Adjö: Het €1,- ontbijtje bij IKEA Delft is verdwenen

Door Iris Olsthoorn 18 maart 2019

Minder goed nieuws voor fans van het €1,- ontbijt bij IKEA: sinds deze maandag is het legendarische begin van de dag niet meer te krijgen in de Delftse vestiging. Vanaf nu betaal je  €1.20 (met Familypas) of €3.45 (zonder Familypas).

In februari verdween het ontbijtje al bij alle andere IKEA vestigingen in Nederland. We dachten toen de dans te ontspringen, maar helaas: nu is het €1,- ontbijtje in Delft ook van de baan. De vestiging in Delft had iets langer nodig om de veranderingen door te voeren, laat de woordvoerder ons weten.

Dit krijg je nu bij het ontbijt

Vanaf maandag 18 maart bestaat het €1,20 ontbijtje uit een croissant, bruin of wit broodje, twee plakjes kaas of kipfilet, margarine en een warm drankje. Wil je er een eitje bij? Dan betaal je €0.40 meer. Ook voor jam, een muffin of yoghurt betaal je extra.

Brunch komt later

In andere vestigingen in Nederland kun sinds februari ook brunchen. In Delft nemen ze ook hier iets langer de tijd voor. Vanaf half mei kunnen we op maandag tot en met vrijdag genieten van de brunch. IKEA Family-leden betalen dan €2,95 voor een wit en bruin broodje, scrambled eggs, twee plakjes bacon en zalm en een warme drank. Heb je geen pas? Dan dok je €4,50 voor de brunch.

Lees ook

van klasse mode

Binnenkort in de Hoven: een kledingwinkel voor vrouwen met een maatje meer

Als je een minder gangbare maat hebt, is het vaak lastig om mooie én betaalbare kleding te vinden. V...

Lekker! Er opent een Surinees op de Binnenwatersloot

Je hebt vast gemerkt dat het pand op Binnenwatersloot 7 al een tijdje leeg stond. Op de deur was al ...

Meer over

Nieuws

adv.