5 dingen die je wil weten over de nieuwe Albert Heijn XL

Door Ilse Zoutewelle 11 september 2017

We kijken natuurlijk ontzettend uit naar de opening van de Albert Heijn XL, volgende week woensdag! Omdat de XL versie van Albert Heijn toch écht anders is dan een ‘gewone’ vestiging, bereiden we je alvast voor met vijf leuke weetjes over de nieuwe AH in Delft.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Er komt een sushi afdeling

Liefhebbers van sushi kunnen hun hart ophalen in de nieuwe Albert Heijn XL: er komt een afdeling waar verse sushi wordt gemaakt. En je kunt gewoon meekijken terwijl de zalm wordt gesneden en de rijst wordt gekookt, hoe leuk is dat!

Er gaan 300 (!!) man helpen de nieuwe winkel in te richten

Foto: ANP

Vanaf zaterdag 16 september gaat de Albert Heijn Mercuriusweg dicht en begint het Grote Verhuizen. De medewerkers van de Albert Heijn hebben maar vier dagen om de nieuwe winkel in te richten en daarom gaan er aardig wat handjes wapperen. Er komen maar liefst 300 medewerkers uit heel Zuid-Holland helpen met de verhuizing.

Je kunt op vier manieren afrekenen

ANP

Wie gehecht is aan zijn of haar vaste kassajuf kan natuurlijk gewoon naar de band lopen, maar bij de AH XL zijn er nog drie andere manieren waarop je voor je boodschapjes kunt betalen! Er zijn zelfscanners, de zelfscan met de Appie app én de ‘Scan & Go’. Voor deze variant hoef je geen handscanner of mobiel te gebruiken, maar scan je je boodschappen zelf op het scanplein. Handig voor kleine boodschappen!

Er wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gekookt

albert heijn
Foto: @albertheijn via Instagram

Nu horen we je denken: de Deli Kitchen is toch iedere dag open? Dat klopt. Maar naast de Deli Kitchen komt er tussen de schappen een keuken te staan waar in het weekend gerechten worden gekookt ter inspiratie. Natuurlijk mag je ook proeven én kan je het recept meteen meenemen.

De winkel is lekker lang open

Van maandag tot en met zaterdag is de supermarkt open van 08.00 tot 22.00 uur. Op zondag is de Albert Heijn XL van 10.00 tot 19.00 uur open. Handig voor late boodschapjes!

Albert Heijn XL Delft supermarkten

nu gesloten10:00 - 20:00

Martinus Nijhofflaan 27

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie