Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeluk vlakbij Delft: Politie zoekt getuigen

Door Iris Olsthoorn 8 april 2020
Bij een ongeluk op de Woudseweg in Schipluiden is op maandagmiddag 6 april een vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen. Zijn wagen kantelde en kwam vervolgens gedeeltelijk in het weiland en deels in de sloot naast de weg terecht. Dat meldde mediapartner AD. De politie is opzoek naar mensen die het ongeluk zagen gebeuren. 

Het ongeluk gebeurde maandag rond 14.00 uur op de Woudseweg (N223) in Schipluiden, de weg die van Delft richting het Westland loopt. De brandweer moest eraan te pas komen om de cabine van de vrachtwagen te openen om het slachtoffer te bereiken. Toen dat gelukt was, bleek de man (63) al overleden te zijn. De vrachtwagenchauffeur was een inwoner van Lelystad.

Bij het ongeluk was ook een blauwe Volvo-personenauto betrokken. De inzittende van deze auto raakte gelukkig niet gewond.

Politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt momenteel hoe het ongeluk kon gebeuren. Hiervoor zijn ze opzoek naar ooggetuigen, met name naar getuigen die achter de blauwe Volvo-personenauto reden op de Woudseweg. “Heeft u het verkeersongeval zien gebeuren of heeft u iets gezien wat mogelijk te maken heeft met het verkeersongeval, dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844”, schrijft politie Westland op Instagram.

View this post on Instagram

#Repost @pol_tvdh • • • • • • Op maandag 6 april 2020 omstreeks 14:00 uur heeft er op de Woudseweg te Schipluiden een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. De politie onderzoekt het verkeersongeval en is nog op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u het verkeersongeval zien gebeuren of heeft u iets gezien wat mogelijk te maken heeft met het verkeersongeval, dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. #aanrijding #letsel #ongeval #waakzaam #dienstbaar #dh247 @pol_westland @politie_delft @politie_eenheid_den_haag @gemeente.delft @gemeente_westland ^MR ^FO Speciale dank aan @regio15.nl voor.het gebruik van de foto. Let op.hier zitten nog steeds rechten op.

A post shared by Politie Westland (@pol_westland) on

Lees ook

Op donderdag en zaterdag is een deel van de binnenstad verboden voor fietsen: dit is waarom

Wellicht heb je het gezien als je afgelopen donderdag de stad in moest voor een boodschap: de Jacob ...

Wethouder Midden-Delfland overleden aan coronavirus

Verdrietig nieuws: Wethouder Hans Horlings van Midden Delfland is overleden aan het coronavirus. Dat...

Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april: ‘Het is pittig, maar dit kunnen we’

Dit zag je al van ver aankomen: de coronamaatregelen worden verlengd tot en met 28 april. We moeten ...

Meer over

112 Nieuws

adv.