Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Student zwaargewond na hoge val bij sociëteit DSC

Door Iris Olsthoorn 21 augustus 2019

Bij het Delftsch Studenten Corps is woensdagochtend een OWee-feestje helemaal niet fijn afgelopen. Een 21-jarige student raakte zwaargewond nadat hij een smak maakte van wel vier meter hoogte.

Rond 03.45 uur ’s nachts werden de politie, brandweer, ambulance en het traumateam naar de sociëteit op de Phoenixstraat geroepen. De 21-jarige student was na zijn val van vier meter buiten bewust zijn geraakt. “Hij is achterover gevallen”, laat de politiewoordvoerder weten aan het AD.  Waar de student dan precies van af is gevallen, is niet bekend.

Het slachtoffer kwam terecht op de stelling die voor de sociëteit stond en moest vervolgens door een hoogwerker van de brandweer naar beneden worden gehaald. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Update: de student is inmiddels uit het ziekenhuis en maakt het goed. Dat laat het bestuur van DSC weten aan het AD: “Wij als vereniging zijn natuurlijk erg geschokt door het incident en houden nauw contact.” Ook onderzoekt de vereniging hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Meer over

112

adv.