Politie schoot op de verkeerde man na Jumbo-overval

Door Iris Olsthoorn 16 mei 2018

De politie heeft dinsdagavond waarschuwingsschoten gelost nadat de Jumbo Vrijheidslaan overvallen werd. Maar wat blijkt nu? Er is op de verkeerde man geschoten, schrijft het AD. 

Rond 21.30 uur werd de politie gealarmeerd vanwege een overval op de Vrijheidslaan. Een gemaskerde man drong  daar de Jumbo binnen en bedreigde de caissières met een vuurwapen, schrijft het AD. Hij kon een onbekend geldbedrag meepikken en verdween daarna richting de Buitenhofdreef. Natuurlijk waren zij razendsnel ter plaatse en zetten zij de achtervolging in.

Drie waarschuwingsschoten

Van de medewerkers van de supermarkt kreeg de politie een signalement mee. Ze zagen vervolgens een man wegrennen die daar op leek. De man werd tot drie keer toe gesommeerd zich over te geven, maar deed dat niet. Dus loste de politie drie waarschuwingsschoten. De man werd hierbij niet geraakt, maar kon zo wel worden aangehouden. Eenmaal op het bureau bleek dat de man niets met de overval te maken had. Waarom hij wegrende is nog onduidelijk.

De politie is dus nog steeds op zoek naar de overvaller. Het is een blanke man, van ongeveer 1.90 meter lang en tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met capuchon.

Meer over dit verhaal lees je bij het AD. 

overval-jumbo-vrijheidslaan

Heftig: Jumbo Vrijheidslaan is overvallen

Grote schrik in Buitenhof, dinsdagavond. De Jumbo supermarkt aan de Vrijheidslaan is rond 21.30 uur ...

 

Meer over

112 Nieuws

adv.