Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Getuigen gezocht: 16-jarige jongen mishandeld bij de Prinses Beatrixlaan

Door Iris Olsthoorn 8 mei 2017

Een gezond rondje hardlopen liep voor een 16-jarige Delftenaar dit weekend slecht af. Op zaterdag 6 mei werd hij in elkaar geslagen door drie onbekende mannen. De politie zoekt getuigen. 

De 16-jarige rende rond 21.30 uur op de Buitenwatersloot, richting de Kluizenaarsbocht toen er een donkerkleurige Volkswagen Passat stopte. Hij werd vervolgens door de drie inzittende achtervolgd. De jongen rende verder richting de Prinses Beatrixlaan, waar hij ter hoogte van een fietsbruggetje door één van de mannen werd geslagen. Niet veel later sloeg een van de andere mannen hem in het gezicht met een wapen.

De jongen kon schuilen in een eetcafé aan de Papsouwselaan. Daar werd de politie gebeld en werd hij met verwondingen aan zijn kaak naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement

De politie geeft de volgende signalementen door: “De eerste verdachte was een donkere man, 1.90 meter lang, breed postuur met kort kroeshaar. Hij droeg donkere kleding. De tweede was een donkere man, 1.75 meter lang, mollig postuur met halflang kroeshaar. Hij droeg zwarte sportschoenen, met een witte zool. De derde was 1.75 meter lang, normaal postuur. Hij droeg een sportbroek met witte biezen aan de zijkant en een jas met een wit logo.”

Tips?

Heb jij iets gezien? Neem dan contact op met de politie.

Meer over

112 Nieuws

adv.