Er is wéér geschoten in de Peperstraat en waarschijnlijk een explosief gebruikt in de Breestraat

Door Iris Olsthoorn 17 mei 2018

Oei. Delft lijkt de afgelopen weken steeds meer op het Wilde Westen. Afgelopen week schrok de stad al op toen er werd geschoten in de Peperstraat. Woensdagnacht was het wéér raak. Er zitten nieuwe kogelgaten in coffeeshop The Future. Ook coffeeshop The Game in de Breestraat zou doelwit zijn geweest. Beide straten zijn afgesloten met grote, zwarte doeken. 

Rond kwart voor vijf op donderdagochtend kreeg de politie een melding van knallen in de Peperstraat. Eenmaal ter plaatse zagen ze dat er kogelgaten in de ruiten van The Furture en Kobi’s Grill zaten. Dit keer was de Peperstraat niet het enige doelwit: ook in de Breestraat zat een gat in de ruit bij coffeeshop The Game. De politie doet nu onderzoek of daar een explosief is gebruikt. De coffeeshops in de Breestraat en Peperstraat zijn van dezelfde eigenaar. Hoewel dit natuurlijk een gruwelijke situatie is die ons lieve stadje treft, zijn er thank God ook dit keer geen gewonden gevallen.

Vorige week

Op 8 mei vond er in de nacht ook al een schietpartij plaats in de Peperstraat. De straat lag bezaaid met kogelhulzen en in de ruiten van Sunstyle Studio’s en The Future zaten meerdere gaten. De burgemeester sloot beide zaken toen uit voorzorg voor onbepaalde tijd. De zaken zijn tot op heden nog gesloten.

peperstraat schietpartij

Nachtelijke schietpartij in de Peperstraat: de ramen zitten vol kogelgaten

Middenin de binnenstad van Delft vond in de de vroege uurtjes van 8 mei een schietpartij plaats. In ...
peperstraat schietpartij

Burgemeester sluit coffeeshop en zonnestudio na schietpartij

De zonnestudio en coffeeshop waar in de nacht van maandag op dinsdag meerdere schoten zijn gelost, z...

Meer over

112 Nieuws

adv.