112

Er is wéér geschoten in de Peperstraat en waarschijnlijk een explosief gebruikt in de Breestraat

112
17 mei 2018

Oei. Delft lijkt de afgelopen weken steeds meer op het Wilde Westen. Afgelopen week schrok de stad al op toen er werd geschoten in de Peperstraat. Woensdagnacht was het wéér raak….

Politie schoot op de verkeerde man na Jumbo-overval

112
16 mei 2018

De politie heeft dinsdagavond waarschuwingsschoten gelost nadat de Jumbo Vrijheidslaan overvallen werd. Maar wat blijkt nu? Er is op de verkeerde man geschoten, schrijft het AD. 

Heftig: Jumbo Vrijheidslaan is overvallen

112
16 mei 2018

Grote schrik in Buitenhof, dinsdagavond. De Jumbo supermarkt aan de Vrijheidslaan is rond 21.30 uur ’s avonds overvallen.

Heftig: auto brandt volledig uit midden op de Rijksstraatweg in Delft

112
14 mei 2018

Op de Rijksstraatweg in Delft is maandagavond een auto in de brand gevlogen. De brandweer was snel ter plaatse en de bestuurder kon gelukkig op tijd uit de auto ontsnappen….

Burgemeester sluit coffeeshop en zonnestudio na schietpartij

112
9 mei 2018

De zonnestudio en coffeeshop waar in de nacht van maandag op dinsdag meerdere schoten zijn gelost, zijn voorlopig dicht. Dat heeft burgemeester Marja van Bijsterveldt dinsdagmiddag besloten. 

Nachtelijke schietpartij in de Peperstraat: de ramen zitten vol kogelgaten

112
8 mei 2018

Middenin de binnenstad van Delft vond in de de vroege uurtjes van 8 mei een schietpartij plaats. In de Peperstraat vuurde iemand meerdere kogels af. De politie had de straat…

O nee! Er was een stroomstoring in Delft

112
26 april 2018

Er was donderdagmiddag een stroomstoring in Delft. Sinds 15.40 uur zaten zo’n 3762 huishoudens in Voorhof en Tanthof zonder stroom. De oorzaak was een kapotte transformator.

Schietpartij deze vrijdagochtend in Wippolder: één gewonde

112
6 april 2018

Wild West taferelen op de Amalia van Solmslaan in Delft deze vrijdagochtend: er werd geschoten. De politie kwam meteen met veel agenten ter plaatse en zette het gebied af voor onderzoek. Eén…

Het is weer raak: er is een bizar ongeluk gebeurd op de Voorhofdreef

112
23 maart 2018

Het is deze vrijdagmiddag weer raak op de Voorhofdreef: er zijn een auto en een brommobiel tegen elkaar geklapt. Beiden voertuigen zijn total-loss, meldt calamiteitensite District8.

Karla viel in de gracht: ‘Gelukkig zat mijn kind van 1 niet voorop de fiets’

Nieuws
13 maart 2018

Door een harde windvlaag verloor Karla Fhear afgelopen donderdag de macht over het stuur. Dit gebeurde helaas op de meest ongelukkige plek van Delft: langs de Westsingelgracht. Karla belandde daardoor…

Pagina 1 van 13