Fotolijstje: zo ziet een dag bij Kinderdagverblijf Merijn eruit

Aangeboden door Kinderdagverblijf Merijn 19 januari 2019

Je brengt je kind naar het kinderdagverblijf en vervolgens is het maar hopen dat het een leuke dag heeft. Bij Kinderdagverblijf Merijn hoef je je daar geen zorgen over te maken, want hier heeft je kind het sowieso reuze naar zijn zin! We laten in zes foto’s zien wat de kinderen hier allemaal doen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Welkom!

Je kind bij het kinderdagverblijf brengen kan best moeilijk zijn, maar de meeste kinderen zijn al snel gehecht aan de vaste leidsters van Merijn. Zo vertelt Christa: “Zodra ik binnenkom, rennen de kinderen al op me af om te knuffelen of hun verhalen te vertellen. Daar kan ik echt onwijs van genieten.”

kinderdagverblijf merijn

Dit is waarom talloze Delftse ouders hun kind graag aan Christa toevertrouwen

De zorg van je kind de hele dag aan iemand anders overgeven, kan best spannend zijn. Toch vertrouwen...

Lekker spelen

 

Wat de kinderen doen op een dag, verschilt altijd. De ene keer mogen ze een mooi knutselwerkje maken, de volgende keer doen ze een leerzaam spel. “We splitsen de groep vaak in tweeën en doen dan een activiteit”, vertelt Christa. “Je kunt de kinderen dan alle aandacht geven.”

Kaas halen op de markt

 

Je vindt Kinderdagverblijf Merijn in de Molstraat: dat is dus middenin het centrum. De kinderen gaan dan ook regelmatig op stap, de stad in. De ene keer gaan ze naar de bibliotheek, de volgende dag gaan ze naar de markt om iets lekkers te halen. Er is altijd wel wat te doen!

Spelen in de binnentuin

kinderdagverblijf merijn

Naast alle leuke dingen die er te doen zijn in de binnenstad, heeft Kinderdagverblijf Merijn ook een tuin. Hier kunnen kinderen spelen in de zandbak en ’s zomers staat er zelfs een waterbaan!

Leuke activiteiten

kinderdagverblijf merijn delft
Gezellig koekjes bakken

De kinderen zijn overdag lekker aan het spelen, maar tussendoor doen de leidsters ook leuke activiteiten met ze. Dat gaat van koekjes bakken tot verven en voorlezen. Altijd leuk!

Tot morgen!

merijn delft

 

Na een lange dag spelen is het weer tijd om naar huis te gaan! Morgen is er weer een dag vol leuke en gezellige dingen om te doen.

Wil je zelf de sfeer proeven bij Kinderdagverblijf Merijn? Maak dan een afspraak voor een rondleiding, dat kan via de button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinderdagverblijf Merijn. Meer over Kinderdagverblijf Merijn ontdekken?

Kinderdagverblijf Merijn kinderopvang

Nu gesloten07:00 - 18:30

Molstraat 58a, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.