Organiseer je binnenkort een feestje? Dit is de perfecte locatie

Aangeboden door Bij Best 7 juni 2018

Voor sommige feestjes is je eigen huis simpelweg véél te klein. Daarom kun je je partijtje beter organiseren bij een leuke zaak in Delft! Bij Best is een superleuke plek om jouw feestje te organiseren. Waarom? Hierom!

Bijna alles is mogelijk

Wanneer je een feestje organiseert Bij Best, krijg je geen lijstje met standaard arrangementen onder de neus geschoven. “We gaan samen om tafel zitten en kijken wat jij wilt”, vertelt Tamara van Bij Best. “Samen maken we er helemaal jouw feestje van.” Wat er allemaal mogelijk is? “Denk bijvoorbeeld aan een Indisch buffet voor de hele familie of een bruiloft met taartenbuffet, diner en champagne. Maar ook voor een afstudeerborrel, babyshower of verjaardag met maximaal 75 personen kun je hier terecht.”

Het wordt echt jouw feestje

Wil je de hele zaak versieren met ballonnen of slingers? Kan gewoon: Bij Best is alles bespreekbaar. “Je voelt je hier geheid thuis, maar dan ruimen wij na afloop de rommel op 😉.”

Je hebt de zaak voor jezelf

“Na sluitingstijd (17.30 uur) heb je de zaak sowieso voor jezelf.  Wil je overdag een lunch of borrel organiseren? Dan is dat zeker bespreekbaar. Mijn motto is: in overleg is heel veel mogelijk!”

Wil je met Tamara om tafel zitten om de mogelijkheden Bij Best te bespreken? Maak dan even een afspraak, dat kan hier.

Bij Best bars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.