Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marieke van Kinderdagverblijf Merijn: ‘Het voelt als één grote familie’

Aangeboden door Kinderdagverblijf Merijn 22 november 2019

Ouders brengen hun kind met plezier naar Kinderdagverblijf Merijn in de binnenstad en dat is niet voor niets. Leidsters Joyce, Kim en Marieke vertellen wat de kleinschalige kinderopvang zo’n fijne plek maakt.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Joyce: ‘We kijken wat een kind nodig heeft’

“Doordat Kinderdagverblijf Merijn maar twee groepen heeft, hebben kinderen contact met elke leidster”, vertelt Joyce. “Dat maakt de overstap van de babygroep naar de peutergroep makkelijk: we kennen elkaar vanaf de eerste dag. Verder vind ik Merijn een fijne plek omdat we dagelijks kijken wat een kind nodig heeft. Hier maken we ruimte voor in het dagprogramma. Ook is het contact met ouders erg fijn: we maken elke dag tijd voor een overdracht bij het brengen en halen.”

Kim: ‘De uitstapjes zijn ontzettend leuk’

Kinderdagverblijf Merijn is gevestigd in de Molstraat: middenin het centrum, dus. Kim vertelt: “We maken regelmatig uitstapjes met de kinderen. We gaan bijvoorbeeld naar de bibliotheek of de markt. De kinderen vinden dit heel leuk om te doen: ze leven dan helemaal op. Daar worden wij als leidsters óók heel blij van!”

Marieke: ‘Het voelt als één grote familie’

“Merijn is huiselijk en vertrouwd”, vertelt Marieke. “De kinderen kennen alle juffen en het contact met ouders is persoonlijk. Ook hebben we als collega’s veel contact met elkaar, waardoor het voelt als één grote familie. Ik vind het heel bijzonder hoe wij mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Het wordt binnengedragen door papa of mama en na vier jaar loopt het de deur uit, klaar voor de basisschool!”

Klinkt Kinderdagverblijf Merijn als de perfecte plek voor jouw kind? Dan heb je geluk, want er zijn nog een paar plekjes vrij. Via de onderstaande oranje button kun je een afspraak maken voor een rondleiding.


Meer over Kinderdagverblijf Merijn ontdekken?

Kinderdagverblijf Merijn kinderopvang

Geopend07:00 - 18:30

Molstraat 58a, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.