Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de 8 beste kinderdagverblijven volgens Delftenaren

Door Ilse Zoutewelle 16 maart 2018

Een kinderopvang uitzoeken is niet iets wat je niet zomaar 1, 2, 3 doet. Want waar kan je je kind met een gerust hart achterlaten? We vroegen het indebuurt-lezers via Facebook en het regende reacties. Dit zijn volgens jullie de beste kinderopvanglocaties in Delft.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Kinderopvang Bam!

Héél veel Delftse ouders zijn blij met Kinderopvang Bam!. Het is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang met drie locaties in Poptahof en Buitenhof. Kinderopvang Bam! wordt vooral geroemd om de kleinschaligheid, de gezonde voeding en het Engelstalige programma.


Meer over Kinderopvang Bam! ontdekken?

Kinderopvang Bam! kinderopvang

Vandaag gesloten

Palmyraplaats 2, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Knotz Kinderopvang

Veel Delftse kinderen gaan met plezier naar de kinderopvang locaties van Knotz. De kinderdagopvang en naschoolse opvang in Delft is populair vanwege de leuke en leerzame activiteiten, lieve leidsters en gezonde voeding. Knotz heeft acht locaties in Delft en Den Haag en biedt Nederlandse- en tweetalige kinderopvang.


Meer over Knotz Kinderopvang ontdekken?

Knotz Kinderopvang kinderopvang

Vandaag gesloten

Reinier de Graafweg 1a, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Wiskids

Wiskids is een kleinschalig kinderdagverblijf in het centrum van Delft. Mede daardoor is het geliefd bij Delftenaren: er zijn vaste leidsters, er worden leuke dingen georganiseerd als yoga- en muzieklessen en er is oog voor zowel de kinderen als de ouders.


Meer over Wiskids ontdekken?

Wiskids kinderopvang

Vandaag gesloten

Voorstraat 58, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Plukkebol

Plukkebol heeft drie locaties in Delft en heeft ruimte voor zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang. Kinderen komen hier graag omdat ze veel buiten spelen, er een gevarieerd programma is en de ruimtes mooi zijn. Ook voor ouders is Plukkebol een fijne opvang: de communicatie is goed en er worden EHBO-cursussen georganiseerd.Meer over Plukkebol Kinderopvang ontdekken?

Plukkebol Kinderopvang kinderopvang

Vandaag gesloten

Raamstraat 65, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Les Enfants

Buiten spelen, hutten bouwen, de ‘bossen’ in: bij Les Enfants weet je zeker dat je kind genoeg buiten komt. Ouders zijn te spreken over dit kinderdagverblijf en deze buitenschoolse opvang aan het Abtswoude Bos omdat er veel activiteiten zijn voor de kinderen en er veel dieren los rondlopen.


Meer over Les Enfants ontdekken?

Les Enfants kinderopvang

Vandaag gesloten

Abtswoude 19C, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Holland Kinderopvang

Bij Holland Kinderopvang in Delft staan de kinderen op één. Ouders merken dit door bijvoorbeeld extra uitjes en de kleinschaligheid. Leuk voordeel: in de middag wordt er een verse warme maaltijd gemaakt door eigenaresse Carola Holland. Holland Kinderopvang heeft drie locaties in Delft: één kinderdagverblijf en twee bso’s.Meer over Holland Kinderopvang ontdekken?

Holland Kinderopvang kinderopvang

Vandaag gesloten

Hugo de Grootstraat 55, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Kiekeboe

Kiekeboe is een kleine kinderopvang en buitenschoolse opvang in Tanthof. Het kindercentrum wordt vooral geroemd vanwege de kleinschaligheid en vaste leidsters.


Meer over Kindercentrum Kiekeboe ontdekken?

Kindercentrum Kiekeboe kinderopvang

Vandaag gesloten

Cubalaan 1A, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Knorretje

Is jouw zoon of dochter echt een buitenkind? Dan is Knorretje héél geschikt. Dit is een kinderdagverblijf op een boerderij waar kinderen met elk weer buiten spelen. Ze hebben daarnaast ook nog eigen dieren en een speeltuintje, dus je kind zal zich hier niet snel vervelen.
Meer over Kinderdagverblijf Knorretje ontdekken?

Kinderdagverblijf Knorretje kinderopvang

Vandaag gesloten

Klein Delfgauw 65, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Lifestyle

adv.