Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kilo’s afvallen zonder gek dieet: je leert hier hoe dat moet

Aangeboden door Switch for Life 9 september 2019

Nu is het suiker, volgende week is het vet en de week erna zijn het koolhydraten waar je dik van wordt. Onzin, vindt personal trainer Olaf Gosses. Daarom start hij met een voedingscursus waarbij je ‘gewoon’ gezond leert eten en sporten. De resultaten zijn verbluffend: “Aan het einde zijn de meeste mensen acht kilo kwijt.”

In de cursus ga je acht weken aan de slag met een leefstijlverandering. “Dat betekent dat je leert wat gezond eten is met gewone producten van de slager en de bakker. Je kunt zonder problemen met de rest van je gezin of huisgenoten mee-eten.”

Olaf

Cursusavond + trainen + gezond eten

Concreet houdt de cursus in dat er iedere week een bijeenkomst is waarin je kennis over gezond eten wordt bijgespijkerd. Daarnaast moet je ook gaan trainen in de sportschool. “Ik maak een trainingsschema dat past bij het doel wat je wilt behalen. Als je het fijn vindt, kan ik je ook één-op-één training geven.”

Verder krijg je een cursusboek met opdrachten en gezonde recepten “Er staan genoeg opties in, zodat er altijd iets is wat je lekker vindt. Maar er is ook ruimte voor eigen inbreng, het gaat erom dat je het concept begrijpt. Je wordt je eigen voedingscoach.”

Voor wie is dit geschikt?

Als jij denkt: ik kan nog wel wat kilootjes kwijt en wil meer leren over gezond eten, is deze cursus geschikt voor jou. Ook als je af en toe in de sportschool komt, kan dit helpen om eindelijk wél je doel te bereiken.

Hier is het

Ben je geïnteresseerd? Kom dan vrijdag 27 september om 19.00 uur naar de informatie-avond bij Fitness & Health Club Delft. Geef je vooraf wel op via [email protected]! De cursus start op 4 oktober en duurt acht weken.


Meer over Switch for Life ontdekken?

Switch for Life sportscholen

Geopend08:30 - 21:00

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.