Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ouders zijn fan van kinderopvang Wiskids en dit is waarom

Aangeboden door Wiskids 6 maart 2019

Bij het uitzoeken van een kinderopvang luister je natuurlijk naar je onderbuikgevoel. Maar hoe andere ouders de opvang ervaren, is ook heel handig om te weten! Dinny vertelt wat ouders waarderen aan kinderopvang Wiskids.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Vaste groep, vaste medewerkers

wiskids delft
Dinny met een aantal kinderen

“De ouders van Wiskids vinden het ontzettend fijn dat hun kind in een vaste groep met vaste medewerkers zit”, vertelt Dinny. “Hier krijgt het alle ruimte om op onderzoek te gaan: kinderen ontdekken spelenderwijs wie ze zijn en wat ze kunnen.” De pedagogisch medewerkers kijken mee, stimuleren en dagen de kinderen uit. “Zo stappen ze straks vol zelfvertrouwen de wereld in. Bij Wiskids hebben we een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. ‘Probeer het maar’, is ons motto. Fouten maken mag, want daar leer je van!”

Muziek, yoga en andere leuke activiteiten

Lekker op pad in de binnenstad met de bolderkar

Bij Wiskids worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo zijn er muzieklessen, yogalessen en en gaan ze in weer en wind naar buiten. “We gaan op avontuur in eigen tuin, geiten aaien bij de kinderboerderij, herfstblaadjes zoeken… Binnen is trouwens ook genoeg te doen. Denk aan kleien, verven, memorie, schaduwspel en dansen. Dat wordt door ouders erg gewaardeerd. Door de activiteiten ontdekken kinderen wat ze leuk vinden. Het helpt ze opgroeien tot fitte, zelfbewuste en sociale personen.”

De ontwikkeling van je kind wordt gestimuleerd

wiskids
Spelen met scheerschuim: voelen, ruiken en kijken wat je ermee kunt doen

“We vinden het heel belangrijk dat de ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd. Dat doen we bijvoorbeeld door spelletjes, opdrachten, liedjes en verhaaltjes. We zorgen dat de kinderen elke dag geprikkeld worden en iets nieuws ontdekken.” Dat gebeurt zelfs bij de allerkleinsten: “Baby’s verwonderen we met kleuren, vormen, geluiden en texturen. Dat vinden de ouders erg fijn!”

Ben je enthousiast geworden over Wiskids? Dat komt goed uit! Er is nog ruimte voor zowel baby’s als peuters.. Via de onderstaande oranje button kun je een rondleiding aanvragen.


Meer over Wiskids ontdekken?

Wiskids kinderopvang

Gesloten07:30 - 18:30

Voorstraat 58, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.