Dit is waarom talloze Delftse ouders hun kind graag aan Christa toevertrouwen

Aangeboden door Kinderdagverblijf Merijn 28 oktober 2018

De zorg van je kind de hele dag aan iemand anders overgeven, kan best spannend zijn. Toch vertrouwen heel wat Delftse ouders al ruim tien jaar hun kind elke dag toe aan Christa van Kinderdagverblijf Merijn. “Ik vind het geweldig om kinderen de aandacht te geven die ze verdienen.”

Christa werkt al sinds de oprichting in 2008 bij Merijn en vindt het heerlijk. “Zodra je binnenkomt, rennen de kinderen al op je af om je te knuffelen of hun verhalen te vertellen. Daar kan ik echt onwijs van genieten. Zelfs als ik niet zo in mijn hum ben, wordt ik altijd weer blij van de kinderen. De glimlach van een kind is zó fijn.”

Elke dag is uniek

Christa kan helemaal haar ei kwijt in de kinderopvang. “Ik wist al vroeg dat ik met baby’s en peuters wilde werken. De kinderen verzorgen, met ze knutselen: ik vind het superleuk. Ik verveel me nooit, want elke dag is anders. Het ene moment kun je lekker gek met de kinderen doen en het andere moment moet je ze troosten. Daardoor blijft het leuk.”

Kleine groepen

De groepen bij Kinderdagverblijf Merijn zijn klein en ook dat maakt dat Christa veel plezier heeft in haar werk. “We splitsen de groep vaak in tweeën en gaan dan een activiteit doen. Daar kan ik onwijs van genieten: je kunt ze dan alle aandacht geven. Daarnaast krijg je op zo’n moment een goed beeld van hoe het met de kinderen gaat. Dat vind ik belangrijk.”

Nog wel tien jaar

Christa ziet het ook snel als het niet zo goed gaat met een kind. “We kennen alle ouders goed en kunnen onze eventuele zorgen dan ook meteen uitspreken. Dat is heel fijn en wordt door ouders ook erg gewaardeerd.” Voorlopig zul je Christa dus nog wel zien bij Kinderdagverblijf Merijn. “Ik hoop hier nog wel tien jaar te zijn!”

Afspraak maken?

Wil je zelf eens kennismaken met Christa (en de andere leidsters)? Maak dan een afspraak voor een rondleiding, dat kan hier.  Als je net als Christa bij Kinderdagverblijf Merijn wilt werken, kan dat ook. Stuur daarvoor een mail naar [email protected]nl.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinderdagverblijf Merijn. Meer over Kinderdagverblijf Merijn ontdekken?

Kinderdagverblijf Merijn

kinderopvang

Nu open07:00 - 18:30

Molstraat 58a, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

adv.