Bruiloft, borrel of kraamfeest: bij deze feestlocatie is niets te gek

Aangeboden door De Schaapskooi 17 maart 2019

Als je een feestje op de planning hebt, kun je natuurlijk thuis zorgen voor stukjes taart en glazen wijn. Maar dat is wel een hoop gedoe en vaak is het enige resultaat dat je huis vol troep staat. Tip: laat al dat gedoe uit handen nemen door De Schaapskooi in de Delftse Hout. Hier kun je terecht voor feesten van twintig tot 350 (!) personen. Dit zijn de mogelijkheden.

Feestavond

Als je – om wat voor reden dan ook – een feestje wilt geven, is de feestavond geknipt voor jou. Afhankelijk van de grootte van je groep kunnen jullie losgaan in één van de drie zalen van de Schaapskooi. Elke ruimte heeft zijn eigen bediening, ingang én terras, dus je weet zeker dat je geen andere feestgangers tegen het lijf loopt. Tijdens de feestavond geniet je voor een vast bedrag per persoon van lekkere hapjes en onbeperkt drankjes. Handig om te weten: parkeren kan bij de Schaapskooi voor de deur en is gratis.

Bruiloft

Ook voor het mooiste feest van je leven kun je terecht bij de Schaapskooi. Als sinds 1966 (!) wordt er getrouwd bij de Schaapskooi. De ervaren trouwplanner van de Schaapskooi weet als geen ander hoe ze jullie dromen waar kan maken. Wordt het een walking dinner, galabal of de huwelijksceremonie op het terras? De keuze is aan jou. Laat vooral weten aan de trouwplanner van de Schaapskooi wat je wensen zijn; niets is te gek!

Diner, buffet of barbecue

Wil je voorafgaand aan de receptie of feestavond eten met je gasten? Of wil je gezellig met de hele familie barbecueën? Ook dat is mogelijk bij de Schaapskooi. De keukenbrigade maakt met alle liefde een geweldige maaltijd voor je klaar. Je kunt kiezen uit diverse driegangenmenu’s. Als je een koud en warm buffet leuker vindt, kan dat ook. Is barbecue helemaal jou ding? Dan kun je met alle gasten plaats nemen op één van de terrassen en genieten van heerlijke hamburgers, salades en natuurlijk stokbrood.

Receptie of borrel

Gezellig bijkletsen met vrienden en familie, dat doe je tijdens een receptie of borrel in de Schaapskooi. Omdat verrassingen achteraf nooit fijn zijn, zijn er drie arrangementen waar je uit kunt kiezen met een vaste prijs per persoon. In elk arrangement zit onbeperkt drank en diverse hapjes. En o ja, wil je een afstudeerborrel houden in Delft? Dan kan dat ook uitstekend in de bar van de Schaapskooi!

Kraamfeest

Als er een kleintje is geboren, wil iedereen NU bij je langs komen. Maar het is vaak een hele tour om tussen de luiers door ook nog bezoek te ontvangen. Tijdens een kraamfeest kan iedereen in één keer je baby bewonderen. En omdat je als kersverse ouder al genoeg te doen hebt, zorgen de medewerkers van de Schaapskooi met alle liefde voor een lekker taartje, beschuit met muisjes, drankjes en hartige hapjes.

Heb je helemaal zin in een feestje bij de Schaapskooi? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan via de onderstaande oranje button. Op basis van jouw wensen wordt vervolgens het perfecte feest samengesteld!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Schaapskooi. Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi vrijetijd en uitgaan

Nu openHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.