Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnen een paar weken perfect in je trouwjurk: je bereikt het met deze trainer

Aangeboden door Switch for Life 24 juni 2019

Als één ding belangrijk is op je trouwdag, is het dat je er op je best uitziet! Zou jij het liefst nog een paar kilootjes kwijt willen voor je in het huwelijksbootje stapt? Personal trainer Olaf helpt je hierbij. Tot zes weken voor de bruiloft kan hij je in shape krijgen. 

Dat doet Olaf door met je te sporten en een voedingsschema te maken. Je hoeft niet bang te zijn dat je op een dieet van groene smoothies en wortels wordt gezet. Je hebt ook energie nodig om de bruiloft te organiseren! “Natuurlijk kun je niet non-stop patat eten”, vertelt Olaf. “Je moet dan denken aan wat minder tussendoortjes, meer eiwitten en meer groenten. Ik werk gewoon met producten van de slager en de bakker: ik doe niet mee met gekke voedingshypes.”

Olaf

Training is elke keer anders

Hoe de training eruit ziet, hangt helemaal van jou af. “Vind je het leuk om te boksen? Dan gaan we dat doen. Als je liever fitnesst, kan dat natuurlijk ook. In ieder geval zijn de trainingen elke keer anders. Zo blijft het leuk en ontspannen.”

Hoe eerder, hoe meer resultaat

Je kunt tot zes weken voor je bruiloft bij Olaf aankloppen voor hulp. “Maar hoe eerder je begint, hoe meer resultaat we kunnen behalen. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je gaat trainen: met sommige mensen spreek ik twee keer per week af, anderen eens in de twee weken. Het is vaak een fijne stok achter de deur als je een afspraak met mij hebt.” Wil je meer weten of een keertje trainen met Olaf? Maak dan een afspraak! Dan kan door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0631626609.

Lees ook:

vijitha-switch-for-life-weddingfit

Vijitha: ‘Door personal trainer Olaf paste ik binnen 8 weken perfect in mijn bruidsjurk’

Als je binnenkort gaat trouwen, wil je er op De Dag Der Dagen natuurlijk op je aller, allerbest uitz...

Meer over Switch for Life ontdekken?

Switch for Life sportscholen

Gesloten08:30 - 21:00

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.