Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Betaalbaar feestje geven voor familie, vrienden of collega’s: hier kan dat

Aangeboden door De Schaapskooi 26 november 2019

Nieuwjaarsborrel hier, dinertje daar: in december barst het van de festiviteiten. Organiseer jij zelf een fuif? Dan heb je vast geen zin om de hoofdprijs te betalen. Dat komt mooi uit, want bij De Schaapskooi word je in de watten gelegd voor een schappelijke prijs.

Je vindt de Schaapskooi in de Delftse Hout. Het is een prachtige locatie in een groene omgeving. Het is heel goed bereikbaar én er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er zijn in totaal drie ruimtes die je afzonderlijk of – als je veel gasten verwacht – tegelijkertijd kunt gebruiken. “We kunnen elke ruimte ombouwen naar jouw wensen: of je nu chique lange tafels wilt of informele statafels”, vertelt Andy van De Schaapskooi. “Audiovisueel is alles aanwezig: van beamer tot piano. Bij ons is echt alles mogelijk.”

Je weet vooraf waar je aan toe bent

De Schaapskooi werkt met arrangementen, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Zo heb je voor €32,50 per persoon een feestavond met alles erop en eraan. Je gasten zijn vanaf 20.30 uur welkom en worden ontvangen met een kleurrijke cocktail of bruisende prosecco. Op de tafels staan lekkernijen en de bediening gaat rond met hapjes. Intussen genieten jij en je gasten de hele avond van onbeperkt drankjes. “En nee, we beknibbelen nergens op. Bij ons krijg je de beste koffie, de lekkerste bitterballen en Heineken bier. Voor ons is het belangrijk dat jij een leuke avond hebt tegen een goede prijs.”

Van 25 tot 450 gasten

Je bent welkom bij De Schaapskooi vanaf 25 mensen. In totaal kan de locatie 450 gasten ontvangen. Behalve een feestavond kun je bij de Schaapskooi ook terecht voor een receptie, kraamfeest, verjaardag, reünie, bedrijfsuitje en ga zo maar door. “We zijn altijd open op verzoek, dus vraag maar raak!” Ontdek alle mogelijkheden bij De Schaapskooi via de onderstaande oranje button.


Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.