Anastasia liep compleet vast in haar werk: ‘Door helderziende heler Rianne gaat het nu veel beter’

Aangeboden door Flow of Miracles

Anastasia | privéfoto

Niet lekker in je vel zitten of ergens tegenaan lopen in het leven: niet fijn, en helemaal begrijpelijk als je daar iets aan wilt doen. Anastasia heeft veel baat gehad bij helderziende heler Rianne van Flow of Miracles in Delft. Rianne: “Ik zie als het ware de energie die om iemand heen hangt en waar iemand blokkades heeft opgebouwd. Door die te helen, kun je gewoontes doorbreken en dingen oplossen waar je al heel lang in vastloopt.”

Toen Anastasia in 2017 naar Delft verhuisde, was ze verre van tevreden met haar baan. “Ik had het gevoel dat ik er desondanks niet zomaar mee kon stoppen. Ik had heel weinig energie en wist niet goed wat ik nou wilde op carrièregebied. Ik ging op internet zoeken en kwam Riannes website tegen. Het sprak me gelijk aan. Sindsdien ben ik een terugkerende klant!”

Gesprekken én energiesessies

“Bij Rianne kon ik mijn verhaal kwijt”, vertelt Anastasia over haar ervaring bij Flow of Miracles. “Ze luistert en vraagt goed door, waardoor je ook bij jezelf gaat reflecteren. Ze deed mij inzien dat ik veel te weinig salaris en waardering kreeg voor wat ik deed. Sessies bij Rianne bestaan uit een heel fijne combinatie tussen coachingsgesprekken en haar helende techniek True Unity.” Wat dat laatste inhoudt? “Ze laat je in verschillende delen van jezelf stappen, wat jouw blokkades verwijdert, waardoor je bepaalde sensaties zoals warmte of kippenvel voelt. Het is moeilijk uit te leggen, maar daarna voel je je enorm opgelucht. Je voelt je mentaal en fysiek beter en minder gespannen.”

Lees verder onder de foto >

Rianne-Collignon-Flow-of-Miracles
Rianne Collignon werkt als helderziende heler | Foto: Flow of Miracles

Tijdens de gesprekken helpt Rianne je vervolgens om je doelen helder te krijgen en daar zelfverzekerder in te worden, legt ze uit. “Ik laat mensen tijdens een oefening bijvoorbeeld hun doel letterlijk uitspreken en een stap naar voren zetten. Door in deze positieve energie te stappen vinden er bijzondere manifestaties plaats.” Rianne noemde haar bedrijf niet voor niets Flow of Miracles, vertelt ze. “Mensen ervaren het vaak echt als een wonder wanneer er vrijwel direct na de sessies dingen gebeuren die ze nooit verwacht hadden, zoals een vervelende baas die ontslag neemt.”

Niet zwaar

Praten over trauma’s of een lastige situatie in het verleden of waar je nu in zit, klinkt niet per se makkelijk of fijn. Toch zijn de sessies bij Flow of Miracles niet zwaar, legt Rianne uit. “Mensen stappen hier juist vol energie weer naar buiten. Tijdens de sessies wordt er ook gelachen.”

Dat kan Anastiasia beamen: “Ik voelde me begrepen en direct comfortabel, want Rianne oordeelt niet. Haar enthousiaste persoonlijkheid werkt ook aanstekelijk, ze straalt letterlijk positieve energie uit! Het is ook fijn dat ze dingen heel direct maar toch op een liefdevolle manier brengt.”

Bij Flow of Miracles hoef je trouwens niet maanden een traject te volgen: na één healing met twee nazorgmomenten is jouw hulpvraag vaak al beantwoord, vertelt Rianne. “Maar natuurlijk mag je altijd blijven terugkomen wanneer er weer iets anders speelt in je leven. Veel klanten, zoals Anastasia, doen dat graag.”

Lees verder onder de foto >

Kom je ook naar één van de kennismakingssessies? | Foto: Flow of Miracles

Weer op jezelf leren vertrouwen

Hoe het nu met Anastasia’s carrière gaat? “Heel goed”, vertelt ze. “Door Rianne durfde ik eindelijk de stap te zetten om als zelfstandige aan de slag te gaan en daarnaast een andere baan te zoeken. Ik voel dat ik in mijn kracht sta en durf op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik herken red flags eerder, ben nu veel zelfverzekerder en spreek me uit wanneer het nodig is. Gaat er iets niet zoals ik wil? Dan reageer ik direct en krachtig, daar heb ik vertrouwen in.”

Je hoeft er niet in te geloven.

Of je net als Anastasia al spiritueel in het leven staat of juist broodnuchter bent, en of je in een bepaalde god gelooft of niet: bij Flow of Miracles ben je welkom, vertelt Rianne. “Openstaan voor mijn aanpak is belangrijk, maar je hoeft er niet in te geloven. Ik vind het niet erg als mensen sceptisch zijn, dat gebeurt weleens hoor! Ik voel tijdens een gratis telefonisch intakegesprek direct aan of ik je kan helpen of niet en ben daar altijd eerlijk over. Kan ik je helpen, dan zal je vanzelf merken dat het echt werkt. De positieve reacties zijn waarom ik dit werkt blijf doen.”

Van mentale tot fysieke klachten

Bij Rianne komen mensen met uiteenlopende klachten. “Vaak lopen ze vast op het gebied van werk, relaties of bijvoorbeeld opvoeding, maar ik zie ook veel mensen met gezondheidsklachten of (chronische) ziektes. Ben je benieuwd of Flow of Miracles iets voor jou is? Op Riannes website staan ontzettend veel reviews, dus check vooral deze verhalen om te zien of jij jezelf er misschien wel in herkent. Neem daarna gerust contact op voor een gratis intake.

Gratis groepshealing

“Door mijn gave weet ik snel wat er met iemand aan de hand is, maar om echt te begrijpen hoe mijn werkwijze werkt moet je het eigenlijk zelf ervaren. Daarom organiseer ik gratis kennismakingsavonden waarin je met een groepje kunt ervaren wat ik precies doe en of dat bij jou past. De eerstvolgende editie staat gepland op 27 oktober. Ook plaats ik veel video’s op YouTube en houd ik livesessies op Instagram, dus neem vooral een kijkje als je meer wilt weten.”

Meer in deze categorie

Lifestyle

Ga naar “Deze organisatie helpt jou met je schulden: ‘Wij hopen stiekem dat we overbodig worden’”

Deze organisatie helpt jou met je schulden: ‘Wij hopen stiekem dat we overbodig worden’

Aangeboden door Schuldhulpmaatjes Delft

Ga naar “5 x alles wat je wil weten over IKEA Delft”

5 x alles wat je wil weten over IKEA Delft

IKEA Delft
Ga naar “Wildgroei is meer dan een lunchroom: ‘Goed voor de wereld zorgen begint bij jezelf’”

Wildgroei is meer dan een lunchroom: ‘Goed voor de wereld zorgen begint bij jezelf’

In onze gids

Ga naar “Jans Delft”

Jans Delft

 • Brabantse Turfmarkt 87
 • Lunch
 • Gesloten
  4,5
  (458)
4,5
(458)

Aanbiedingen

Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Afvalemmer Pootjes Zwart € 120,00”

Afvalemmer Pootjes Zwart € 120,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 28 november 2022
Ga naar “PLUS Mandarijnen van € 5,38 voor € 2,69”

PLUS Mandarijnen van € 5,38 voor € 2,69

 • PLUS
 • Geldig t/m 3 december 2022
Ga naar “Eettafel Romo Ovaal van € 695 voor € 450”

Eettafel Romo Ovaal van € 695 voor € 450

 • Kwantum
 • Geldig t/m 28 november 2022
Ga naar “Onesie € 12,99”

Onesie € 12,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Chef de partie bij De Centrale”

Chef de partie bij De Centrale

 • De Centrale
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Medewerker magazijn Delfgauw”

Medewerker magazijn Delfgauw

 • Luba Uitzendbureau Delft
 • Fulltime
luba uitzendbureau delft
Ga naar “Office manager”

Office manager

 • Luba Uitzendbureau Delft
 • Fulltime/Parttime
luba uitzendbureau delft
Ga naar “Huismeester”

Huismeester

 • VPS Nederland
 • Parttime
Ga naar “Calamiteiten medewerker”

Calamiteiten medewerker

 • Luba Uitzendbureau Delft
 • Fulltime
luba uitzendbureau delft

Agenda

Ga naar “Op 26 november, 30 november en 3 december komt de Sint op bezoek bij spellenwinkel.nl”

Op 26 november, 30 november en 3 december komt de Sint op bezoek bij spellenwinkel.nl

 • Spellenwinkel.nl
 • T/m 3 dec

Topper

Ga naar “Lichtjesavond Delft”

Lichtjesavond Delft

 • 13 december 2022
winters weekend weg Delft
Ga naar “Lichtjesmarkt in Delft”

Lichtjesmarkt in Delft

 • 13 december 2022
Ga naar “Alpha Cursus Delft”

Alpha Cursus Delft

 • T/m 16 dec