Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alisa heeft een nieuw kinderdagverblijf geopend in de Hoven: ‘Met kinderen werken is mijn passie’

Aangeboden door Kinderopvang Step by Step 8 september 2020

Je kind naar de opvang brengen is best wel spannend, want je geeft de zorg van je kind helemaal over aan iemand anders. Bij Kinderopvang Step by Step luisteren ze goed naar de wensen van jouw kindje. “Ik wil dat de kinderen zich thuis voelen en daarom nemen wij de tijd om ze te laten wennen.”

Blije kindjes

Step by Step is opgezet door Alisa. Zij werkt al meer dan 10 jaar in de kinderopvang: “Ik heb super veel geleerd van mijn collega’s, maar het werd tijd om voor mezelf beginnen. Hier kan ik helemaal mijn eigen visie kwijt. Daarom ben ik superblij met deze plek. Hier kan ik een kleinschalige kinderopvang starten waar kinderen zich veilig en geborgen voelen. In onze opvang draait alles om de emotionele veiligheid van het kind.”

Kinderen mogen zelf bepalen wat ze doen

Bij Step by Step hoeven kinderen niet met zijn allen te plakken of allemaal naar buiten. Ze mogen – van jong tot oud – zelf bepalen wat ze doen. Lekker in een hoekje de Donald Duck lezen? Helemaal prima. Meer zin om buiten te spelen of speel je liever een spelletje met een vriendje? Dat mag ook. Op die manier voelt Kinderopvang Step by Step als een tweede thuis en niet als school.

Lekker naar buiten

Grote buitenspeelplaats

Bij Step by Step bestaat er geen slecht weer. De kinderen gaan altijd lekker naar buiten, óók als het regent. Dan krijgen ze gewoon een regenjas en laarsjes aan. Ze hebben een hele grote tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. “Het pleintje is omringd door groen en we hebben allemaal leuke buitenspeelspellen”, vertelt Alisa.

Communicatie is belangrijk

“Ik heb heel erg mijn best gedaan om met rustige kleuren een fijne plek te creëren voor de kinderen. Er is een goed luchtzuiveringssysteem, aparte slaapzaal en heel veel speelgoed”, legt Alisa uit. “We houden de ouders goed op de hoogte over hoe het met hun kleintje gaat. Via een app waar we foto’s in uploaden én in een schriftje met een dagverslag.”

Ook op zoek naar een kleinschalige kinderopvang? Dan is Step by Step misschien wel wat voor jou en je kindje. Je kan het aanbod bekijken en meer informatie vinden door te klikken op de oranje knoppen hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinderopvang Step by Step. Meer over Kinderopvang Step by Step ontdekken?

Kinderopvang Step by Step

kinderopvang

Vandaag gesloten

Herculesweg 10 -12, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.