Afvallen zonder ingewikkeld dieet: je leert het tijdens deze cursus

Aangeboden door Switch for Life 2 februari 2018

De diëten en voedingshypes vliegen je om de oren. Maar blijvend afvallen zonder teveel poespas blijft toch behoorlijk ingewikkeld. Gelukkig is daar personal trainer Olaf Gosses: hij geeft binnenkort een cursus waarbij je gewoon, gezond leert eten. “In deze cursus werken we niet met linksdraaiende yoghurt, maar eet je gewoon kwark met fruit.”

Geen ingewikkeld gedoe of tientallen euro’s betalen voor afvalrepen die nergens naar smaken, dus. Hoe werkt het dan? “We gaan in de cursus van acht weken aan de slag met een leefstijlverandering”, vertelt Olaf. “Dat betekent dat je leert wat gezond eten is met gewone producten. Je kunt gewoon met de rest van je gezin of huisgenoten mee-eten.”

Cursusavond + trainen + gezond eten

Concreet houdt de cursus in dat er iedere week een bijeenkomst is waarin je kennis over gezond eten wordt bijgespijkerd. Daarnaast moet je ook gaan trainen in de sportschool. Verder krijg je een cursusboek met gezonde recepten, zodat je weet wat je kunt maken. “Maar er is ook ruimte voor eigen inbreng, het gaat erom dat je het concept begrijpt. Je wordt eigenlijk je eigen voedingscoach.”

‘Dit is mij nog nooit gelukt’

Gemiddeld val je tijdens de cursus acht kilo af. Cursist Natasja weet er meer over te vertellen: “Ik ben tijdens de cursus zeven (!) kilo afgevallen. Dat was mij nog nooit gelukt. Olaf bleef me altijd steunen, ook al geloofde ik er zelf niet meer in. Ik ben super trots én dankbaar voor zijn hulp!”

Hier is het

Ben je geïnteresseerd? Kom dan vrijdag 16 februari om 19.00 uur naar de informatie-avond bij Fitness & Health Club Delft of geef je op via [email protected]! De cursus start op 2 maart en duurt acht weken.

Switch for Life sportscholen

Nu gesloten08:30 - 15:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.