Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x waarom je je kind naar kinderdagverblijf Merijn wil brengen

Aangeboden door Kinderdagverblijf Merijn 2 januari 2020

Iedere ouder wil dat zijn kind het leuk heeft op de kinderopvang. Bij kinderdagverblijf Merijn kun je jouw kleintje met een gerust hart achterlaten. Waarom? We vertellen het!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een vast, deskundig team

kinderdagverblijf merijn

Kinderdagverblijf Merijn werkt met een klein team van pedagogisch opgeleide medewerkers. Het team werkt daar al jaren. Je loopt dus niet elke keer een andere invaller tegen het lijf. Dat is voor jou én je kindje heel fijn!

Persoonlijke aandacht

kinderdagverblijf-merijn-delft-2

Het kinderdagverblijf heeft maar twee groepen daardoor is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen én de ouders. Medewerkers hebben oog voor de ouders en hun keuzes in de opvoeding. Dat is wel zo fijn!

Flexibel met dagen

kinderdagverblijf merijnMoet je plotseling op een andere dag werken of werk je meer dagen die week? Dan kun je bij Kinderdagverblijf Merijn extra dagen afnemen of ruilen. Werk je niet op vaste dagen? Dan is flexibele opvang bij Kinderdagverblijf Merijn ook mogelijk. Hier kun je meer informatie vinden.

Leuke activiteiten


Kinderdagverblijf Merijn zit midden in de binnenstad. De kinderen gaan er regelmatig op uit met de pedagogisch medewerkers. Zo gaan ze wel eens naar de markt voor een stukje kaas of gezellig naar de bibliotheek. Het kinderdagverblijf heeft een grote aangrenzende binnentuin waar de kinderen bij mooi weer kunnen spelen. De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd en behoefte van het kind.

Ervaringen van andere ouders

Het is altijd goed om van je eigen gevoel uit te gaan, maar vaak ook prettig om ervaringen van andere ouders te horen. Maaike en Frank vertelden eerder aan indebuurt: “Als we binnenkomen bij kinderdagverblijf Merijn met Wout en Pim, voelt het als thuis. Er is een hele goede sfeer en de leidsters zijn zorgzaam en lief. Heel fijn!” Ook Heide is enthousiast over Merijn: “De leidsters van Teun begrijpen goed wat voor kindje hij is en wat hij nodig heeft. Ook hebben ze oog voor ons als ouders en onze keuzes in de opvoeding. Verder is er ruimte voor overleg en afstemming. Teun kan hier helemaal zichzelf zijn en vermaakt zich enorm.”


Meer over Kinderdagverblijf Merijn ontdekken?

Kinderdagverblijf Merijn kinderopvang

Geopend07:00 - 18:30

Molstraat 58a, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.