Alsof je op visite bent: bij NosVamos leer je Spaans met een wijntje erbij

Aangeboden door NosVamos 6 maart 2019

Een reis door Zuid-Amerika of een liefde voor de cultuur: er zijn veel redenen waarom mensen graag Spaans willen leren. Maar de taal leren wordt nog veel leuker als je tijdens de les het gevoel hebt dat je éven in Spanje bent. Laat dat maar aan NosVamos over! Haar cursisten vertellen wat Spaanse les bij Fátima zo leuk maakt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

‘Alsof je op visite bent’

Wilco vertelt: “Mijn schoonouders wonen in Spanje, mijn vrouw danst flamenco en ik vind Spaans een mooie taal. Genoeg reden om op Spaanse les te gaan, dus! Via een medecursist kwam ik terecht bij NosVamos en dat voelde als een warm bad. Fátima geeft les aan de ‘keukentafel’, het is alsof je op visite bent. Tijdens de lessen heerst er een ongedwongen sfeer en af en toe is er een heerlijke Spaanse versnapering. NosVamos is een fijne locatie om je Spaans te oefenen!”

‘Hier hou ik mijn taalniveau op peil’

“Ik ben veel op reis geweest naar Spaanstalige landen en heb daar mijn liefde voor de taal ontwikkeld”, vertelt Paul. “In de toekomst wil ik weer gaan reizen en daarom wil ik mijn taalniveau op peil houden. De conversatielessen bij Fátima zijn kleinschalig, daardoor breidt mijn woordenschat snel uit. Ik leer hier meer over de gewoonten en cultuur in Spanje én kan straks op reis praten met Spaanstaligen.”

‘Een Spaans feestje’

Rachel: “Ik vind Spanje een geweldig land en Spaans een mooie taal, daarom wilde ik op les! Spaans leren bij Fátima is iedere keer weer een feestje. Je leert de taal uit het boek, maar ook door Spaans te spreken met de andere cursisten onder het genot van Spaanse lekkernijen.”

‘Geweldige sfeer’

“Ik vind Spaans een prachtige taal en ga elk jaar vier weken op vakantie naar Spanje”, vertelt Anneke. “Daarom leek het me leuk om de taal ook te kunnen spreken. De conversatie met medestudenten is leerzaam en soms hilarisch. Vooral als je een woord verkeerd uitspreekt waardoor het een heel andere betekenis krijgt, haha. De sfeer tijdens de lessen is geweldig: heel fijn!”

‘Spaans gevoel’

“Spaans is niet alleen een taal, maar ook een gevoel”, vertelt Claudia. “Fátima brengt met haar Spaanse warmte de taal en dit gevoel over. Voor mij is dit de ideale manier om met een groep gelijkgestemden de taal te leren. En de hapjes en drankjes zijn ook een héél leuke toevoeging!”

Wil jij ook Spaanse les volgen bij NosVamos? In april start er een nieuwe cursus. Klik op de onderstaande oranje button om je op te geven.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door NosVamos. Meer over NosVamos ontdekken?

NosVamos opleidingen

Op aanvraag

Rietveld 88 , Delft

Bekijk meer:opleidingen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.