De winnaar is bekend: win twee VIP-tickets voor Oranjekoorts

Door Ilse Zoutewelle 24 april 2019

Nog een weekje en dan kunnen we gaan genieten van de rommelmarkt, oranjetompoucen en natúúrlijk Oranjekoorts! Samen met organisator de Burgemeesters hebben we iets leuks voor je geregeld. We mogen twee VIP-tickets voor Oranjekoorts weggeven!

Dit kun je winnen

Oranjekoorts wordt sowieso een avond voor in de boeken, want de line-up is groter dan ooit. Lange Frans, Richie Lee, Barry Badpak, Die Verrückte Stunde en nog zeven andere artiesten gaan Delft het leukste feest van het jaar bezorgen. Maar! Je Koningsnacht in Delft kan nóg vetter worden. We geven namelijk twee VIP-tickets weg. Wat houdt dat in? Je wordt de hele avond behandeld als een koning(in) op het VIP-deck. Die is overdekt, verwarmd en heeft verhoogd uitzicht op het podium. Daarnaast heb je een eigen bar, krijg je drie consumpties van het huis én de hele avond verse Hollandse hapjes. Omdat een koning zonder goud geen koning is, is er ook nog een gouden toilet voor je gefikst.

De winnaar is bekend

De inschrijving is gesloten! De gelukkige winnaar is *trommelgeroffel*

Mirjam Hagman de Vink

Gefeliciteerd! Jij hebt per mail bericht van ons gekregen. Ben jij niet Mirjam Hagman de Vink? Dan kun je alsnog alsnog naar Oranjekoorts, maar zul je (helaas) zelf moeten betalen voor je ticket. Je koopt die hier. 

Lees ook:

oranjekoorts-koningsnacht-delft-62

Het is bekend! Dit is het programma van Oranjekoorts 2019

Wij kunnen niet wáchten tot Koningsnacht. En geloof ons: nadat jij de line-up van Oranjekoorts 2019 ...

6 x dit wil je weten over Oranjekoorts 2019

Over een paar weken is het koningsnacht 2019 en staan we met heel Delft te feesten op de Markt! Omda...

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking tussen indebuurt en Oranjekoorts. Wij ondersteunen graag een lokaal festival als dit! Je zult indebuurt daarom tijdens het festival ook tegenkomen als mediapartner. 

adv.