Koningsdag 2019 in Delft: deze feestjes zijn al bekend

Door Tom Kikuchi 19 maart 2019

Natuurlijk is ook in 2019 weer van alles te beleven in Delft met Koningsdag. Ondanks dat het nog een maand duurt voordat het zover is, kijken we alvast naar wat er op het programma staat.

Hier vind je een overzicht van alle feestjes op Koningsdag Delft 2019 die tot nu toe bij ons bekend zijn. Mis je nog iets? Laat het ons dan weten!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oranjekoorts (koningsnacht)

Foto: Oranjekoorts

Natuurlijk begint het hele feest al op koningsnacht. Op vrijdagavond 26 april komt Oranjekoorts weer naar Delft. Het festival bestaat vijf jaar, dus verwacht een extra leuke jubileumeditie! Oh, en je kan er met het hele gezin heen, want Oranjekoorts is voor alle leeftijden. Om te gaan heb je wel kaartjes nodig, die kun je hier kopen.

Koningsnach Wijnhaven

Ook bij Café de Wijnhaven begint het feest al op 26 april. Vanaf 20.00 tot 23.00 uur wordt het net als vorig jaar weer een muzikaal feestje met muziek van Dan Hill. Geniet van fantastische livemuziek op het buitenpodium, want je bent de volgende dag toch vrij! Meer informatie vind je hier.

Feesten op de markt

rommelmarkt koningsdag in delft 2017

Op Koningsdag 2019 is er zoals ieder jaar weer van alles te doen. Op de Markt, de Beestenmarkt, de Wijnhaven en op andere plekken staan er weer een heleboel bandjes geprogrammeerd. Welke dat precies zijn, wordt nog bekend gemaakt.

Koningsdag bij Café de Oude Jan

Maak je klaar voor een partij swingen naast de Oude Kerk, want ook dit jaar wordt Koningsdag weer groots gevierd bij Café de Oude Jan. Meer informatie vind je hier.

Koningsdagfestival bij Café de Wijnhaven

koningsdag delft 2018

Heb je het op koningsnacht zo leuk gehad bij de Wijnhaven dat je er weer heen wil? Goed nieuws, want ook op Koningsdag wordt het weer een muzikaal feestje. Met live muziek van Fleetwood Maniacs, Radio Venus en nog veel meer wordt het van 14.00 tot 20.00 uur een mooi feestje. Meer info vind je hier

Dixxo Herman

Beeld: Pexels

Koningsdag 2019 is voor de echte feestbeesten niet compleet zonder DIXXO Herman! De toegang is gratis en de drank goedkoop. Dus veeg je laatste restjes energie bij elkaar en ga lós in de Koornbeurs. Hier vind je alle ins en outs van dit legendarische feestje.

Hier lees je alles wat je wilt weten over Koningsdag 2019 in Delft: 

koningsdag 2019 in delft

Koningsdag 2019 in Delft: programma, plassen en andere praktische info

Nog even en dan kunnen we ein-de-lijk onze mooiste oranje outfit uit de kast toveren voor Koningsdag...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.