Het is bekend! Dit is het programma van Oranjekoorts 2019

Door Ilse Zoutewelle 22 maart 2019

Wij kunnen niet wáchten tot Koningsnacht. En geloof ons: nadat jij de line-up van Oranjekoorts 2019 hebt gezien, vind je dat ook. Deze supervette artiesten staan op het podium. En dit zijn ze nog niet eens allemaal: komen nog meer artiesten bij!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lange Frans


We kennen Lange Frans allemaal van ‘Het Land Van’ samen met Baas B. Na deze monsterhit heeft Lange Frans natuurlijk nog veel meer toffe platen gemaakt. Dat wordt massaal meeblèren!

Barry Badpak


Oranjekoorts zonder Barry Badpak is als Winnie de Pooh zonder teigetje: niks aan. Hij was de afgelopen jaren al één van de hoogtepunten van het festival en daarom is de Leidse held deze jubileumeditie ook aanwezig. Kom maar doorrr met die party!

Dansado & de Feestneger


Zoals de naam al doet vermoeden, betekent een optreden van Dansado & de Feestneger 100 procent feestgarantie. Dansado doet de beats, de Feestneger de vocale ondersteuning. Ze zetten de Markt geheid op z’n kop!

Vunzige Deuntjes Soundsystem


De zomer is misschien nog niet begonnen, maar Vunzige Deuntjes Soundsystem gaan je het gevoel geven alsof het 30 graden is. Verwacht dampende R&B en hiphop uit de nineties en zero’s. Muziek om op te schuren, dansen en zweten!

Die Verrückte Stunde


Mis je Die Verrückte Stunde van 538/Evers Staat Op nog steeds? Dan kun je uit je dak, want de band staat op Oranjekoorts! Dat wordt schaamteloos meeschreeuwen met ‘Sex on the beach’ en ‘Leef’ van André Hazes. Super toll und wahnsinnig!

Feestzanger Irvine


Overdag is hij koning van de schoonmaak, ’s avonds is hij de koning van de dansvloer. Feestzanger Irvine komt langs om het publiek mee te nemen in een razendsnelle jubileum medley samengesteld speciaal voor Oranjekoorts.

Jewelste


De eigen Oranjekoorts huisband mag natuurlijk niet ontbreken. Ze staan op het podium inclusief eigen pianobar (je weet wel, die was er in 2017 ook). Ze spelen nummers van de jaren ’70 tot nu: een onwijs leuk feestje voor iedereen!

De Delftsche Helden

Je kent deze toppers misschien nog wel van hun eerdere optredens bij Oranjekoorts. Hun muziek gaat van deephouse naar hardstyle naar feestmuziek.

Er is meer!

Dit zijn nog niet alle namen van Oranjekoorts 2019. De laatste artiesten houdt de organisatie graag nog eventjes geheim. Maar wij zeggen: dit is al genoeg reden om te gaan! De early bird tickets zijn al uitverkocht, maar normale tickets zijn er nog wel. Je koopt ze via deze site.

Meer weten over Oranjekoorts? Lees dan dit artikel.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking tussen indebuurt en Oranjekoorts. Wij ondersteunen graag een lokaal festival als dit! Je zult indebuurt daarom tijdens het festival ook tegenkomen als mediapartner. 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.