Dit is de leukste plek om te feesten met Koningsdag

Aangeboden door De Wijnhaven 19 april 2019

Met Koningsdag is de binnenstad één smeltkroes van gezelligheid. Toch willen we je een feestje tippen dat je zéker niet mag missen: het Winestock Koningsdag Festival op – jawel – de Wijnhaven.

Als je vaker bij de Wijnhaven bent geweest met Koningsdag, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen dat dit de ideale plek is om de feestdag door te brengen. Zo’n beetje iedere Delftenaar komt langs dit kruispunt tijdens een rondje door de stad. De perfecte plek om bij te kletsen met bekenden, dus.

Je hoeft nergens heen

Op het plein voor de Wijnhaven staat een podium met supertoffe artiesten. Radio Venus en de Fleetwood Maniacs zorgen samen met Guus Mentink, Gert-Jan Danenberg en Jeroen van der Meijden voor gezellige deuntjes.In de tussentijd ben je niet constant je vrienden kwijt na een rondje langs de bar. Op het terras staan een aantal buitenbarren én er lopen mensen rond met bierrugzakken. Jij hoeft dus nergens heen! En krijg je trek? Dan kun je een hotdog halen bij de Wijnhaven bakfiets.

Koningsnacht bij de Wijnhaven

Kortom: hier wil je bij zijn! De muziek bij de Wijnhaven start om 14.00 uur. En kan het feesten wat jou betreft niet vroeg genoeg beginnen? Ga dan met ook naar de Wijnhaven koningsnach. Vanaf 20.00 uur maakt Dann Hill er een feestje van. Meer informatie vind je op het Facebook-event.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Wijnhaven. Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.