Uit eten met kerst in Delft: bij deze restaurants kan het

Door Iris Olsthoorn 8 november 2018

Sinterklaas is nog niet in het land, maar tóch houden we ons al bezig met kerst! Als je geen zin hebt om zelf úren in de keuken te staan, moet je gewoon lekker uit eten gaan. Wij zochten een aantal restaurants voor je uit waar je terecht kunt. Let op: de meeste restaurants zitten razendsnel vol, dus zorg dat je snel reserveert.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het Vermeertje

Handig: bij Het Vermeertje kan je zelf kiezen hoe uitgebreid je wil eten. Geen grote eter? Dan kan je voor het driegangenmenu gaan. Wil je liever alles erop en eraan, dan kan dat ook: ze hebben ook een vijfgangenmenu. Jum! Reserveren doe je hier.

Het Vermeertje restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 21:30

Nieuwe Langendijk 52-54, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Jackie’O by Rhodos

jackieO by Rhodos uit eten met kerst

Geen zin om honderden euro’s te spenderen aan het kerstdiner, maar wil je tóch lekker uit eten? Dan is Jackie’O by Rhodos een aanrader. Voor €14,95 geniet je hier van een driegangendiner à la carte. Op de kaart staan gerechten als souvlaki, zalm en carpaccio. Dat wordt genieten! Er zijn op 25 en 26 december twee reserveringsmogelijkheden: van 17.00 uur tot 19.30 uur of van 20.00 uur tot het einde van de avond. Geef bij je reservering even aan op welke tijd je wilt komen.

JackieO’ by Rhodos Delft griekse restaurants

Nu gesloten16:00 - 22:30

Wijnhaven 11, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

Wereld Restaurant Samen

restaurant samen delft
Foto: Wereldrestaurant Samen

Waarschijnlijk heb je wel gelezen over het nieuwe mega all you can eat restaurant aan de A13. Goed nieuws als je een grote familie vol met grote eters hebt: tijdens Kerstmis zijn ze open. Je kunt er terecht voor brunch of diner. Als volwassene betaal je €49,95, alle drankjes zijn inbegrepen. Klik hier voor meer info en reserveren. 

Wereldrestaurant Samen all you can eat

Nu gesloten16:00 - 22:00

Brasserskade 221, Den Haag

Bekijk meer:all you can eat

Van der Dussen

Van der Dussen Delft

Kerst is de perfecte feestdag om eens helemaal ‘op chique’ te gaan. Zin om eens flink uit te pakken? Dan kan je op eerste kerstdag naar Van der Dussen. Hier serveren ze een zesgangenmenu (!). Je wordt van te voren ontvangen met bubbels en amuses. Klik hier voor meer informatie.

Van der Dussen restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 22:00

Bagijnhof 118, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Brasserij

brasserij kerstevent delft

Geen zin om tot ’s avonds laat te tafelen? Ga dan op eerste of tweede kerstdag brunchen bij De Brasserij! Tussen 12.00 en 15.00 uur word je hier in de watten gelegd tijdens een kerstbrunch. Je wordt in stijl ontvangen met een glaasje bubbels en vervolgens krijg je verschillende warme en koude gerechten. Er is hier meer dan genoeg ruimte voor groot en klein. Dus de Brasserij zéker een aanrader voor families! Meer informatie en reserveren kan hier.

De Brasserij lunch

Nu gesloten11:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch

Meer uit eten met kerst in Delft?

Vier jij als ondernemer ook kerst in je restaurant? Mail ons en wellicht zetten we je in dit lijstje!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.