Op deze plekken in Delft koop je een kerstboom

Door Iris Olsthoorn 6 december 2018

Sinterklaas is het land weer uit: tijd voor een kerstboom! Maar waar in Delft koop je de meest lekker geurende, diep-groene kerstbomen? We zetten wat fijne adresjes voor je op een rij: 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Groenrijk ’t Haantje

Die-hard kerstfans gaan voor hun kerstboom naar het tuincentrum, want dan kun je meteen een he-le-boel ballen en andere versiersel inslaan. Bij Groenrijk ’t Haantje (nét in Rijswijk) hebben ze een breed aanbod. Je koopt een kleine Nordmann al vanaf 15 euro.

Tuincentrum Groenrijk Het Haantje tuincentra

Nu gesloten11:00 - 17:00

Laan van ’t Haantje 22, Rijswijk

Bekijk meer:tuincentra

Gerrits Kerstbomenland

gerrits kerstbomenland
Gerrit tussen de kerstbomen

Vlakbij het Haantje zit Gerrit’s Kerstbomenland. Klinkt natuurlijk al enorm gezellig. Gerrit is lekker vaak open, ook ’s avonds en op zondag én heeft een heleboel verschillende, grote en kleine bomen.  Je vindt Gerrit’s Kerstbomenland vlak naast het spoor. We spraken de enige echte Gerrit al eens in een interview.

Gerrits Kerstbomenland tuincentra

Nu gesloten08:00 - 21:00

't Haantje, Rijswijk

Bekijk meer:tuincentra

IKEA

ikea-kerstboom-kerstbomen-aanbieding
Foto ANP

Zoals elk jaar kan je bij de IKEA weer voor bijna nop een kerstboom op de kop tikken. Zo werkt het: Je rekent bij de kassa je kerstboom van 20,- af en ontvangt een IKEA actiepas t.w.v. 19 euro. Je kerstboom kost dus op die manier maar één euro. Daarna zoek je op dezelfde dag nog buiten je eigen kerstboom uit.

De IKEA actiepas is geldig van maandag 7 januari tot en met zondag 3 februari 2019. Je moet dus nog wel een keer terug naar IKEA om die 19 euro uit te geven.

Ikea Delft woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Gamma

kerstboom delft

Natuurlijk vind je bij de bouwmarkt ook mooie exemplaren om je huis mee te vullen. Hier vind je al een Nordmann vanaf €11,95. Is een huis vol naalden niks voor jou? Ze hebben er ook kunstkerstbomen. En ook wel handig: je kunt de voorraad checken voor je op pad gaat.

Gamma Delft bouwmarkten

Nu gesloten09:00 - 17:00

Leeuwenstein 35, Delft

Bekijk meer:bouwmarkten

KPS Delft

kerstbomen-delft

Aan de Rotterdamseweg 388 vindt in een overdekte hal een kerstbomenverkoop plaats. Er is een heleboel keuze uit verschillende maten kerstbomen. Geen auto? Voor €5,- komen ze de kerstboom bij je thuis bezorgen.

KPS Delft tuincentra

Nu gesloten09:00 - 18:00

Rotterdamseweg 388, Delft

Bekijk meer:tuincentra

Ranzijn Tuin & Dier

Bij dit tuincentrum verkopen ze naast kunstkerstbomen natuurlijk ook fijne echte dennenbomen. De kleinste Nordmann kost hier €12,95. Als je een echte kerstversiering-fanaat bent dan zit je hier goed, want Ranzijn verkoopt ook een héleboel kerststukjes, -ballen, -lichtjes en -decoratie.

Ranzijn tuin & dier Delft dierenartsen

Nu gesloten10:00 - 17:00

Rijksstraatweg 11, Delft

Bekijk meer:dierenartsen

Adopteer een kerstboom

Vind je het maar zonde dat er ieder jaar een heleboel bomen worden omgezaagd? Dan kan je een kerstboom tijdelijk adopteren. Duurzaamheidscentrum de Papaver verhuurt hun bomen met kluit. Na de kerst worden ze weer terug gepoot.

Voor een adoptieboom betaal je tussen de €26 en €51 euro, plus €10 statiegeld. Let op: er zijn een beperkt aantal bomen beschikbaar. Je kunt je boom alleen komen uitzoeken op 8 en 9 december tussen 13.00 en 17.00 uur. De vraag is groter dan het aanbod, dus vroeg gaan loont. Kijk hier voor meer info. 

Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft speeltuinen

Nu gesloten13:00 - 17:00

Korftlaan 6, Delft

Bekijk meer:speeltuinen
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶