Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze plekken in Delft koop je een kerstboom

Door Iris Olsthoorn 6 december 2019

Sinterklaas is het land weer uit: tijd voor een kerstboom! Maar waar in Delft koop je de meest lekker geurende, diep-groene kerstbomen? We zetten wat adresjes voor je op een rij: 

Let op! Dit is een oude lijstje. Ben je opzoek naar de versie van 2020? Die vind je hier. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

 

Groenrijk ’t Haantje

Die-hard kerstfans gaan voor hun kerstboom naar het tuincentrum, want dan kun je meteen een he-le-boel ballen en andere versiersel inslaan. Bij Groenrijk ’t Haantje (nét in Rijswijk) hebben ze een breed aanbod. Je koopt bijvoorbeeld een dwergspar van 50cm groot voor €4.99 of een Servische spar voor €17.99,-.


Meer over Tuincentrum Groenrijk Het Haantje ontdekken?

Tuincentrum Groenrijk Het Haantje tuincentra

Geopend11:00 - 17:00

Laan van ’t Haantje 22, Rijswijk

Bekijk meer:tuincentra

Gerrits Kerstbomenland

gerrits kerstbomenland
Gerrit tussen de kerstbomen

Vlakbij het Haantje zit Gerrit’s Kerstbomenland. Klinkt natuurlijk al enorm gezellig. Gerrit is lekker vaak open, ook ’s avonds en op zondag én heeft een heleboel verschillende, grote en kleine bomen.  Je vindt Gerrit’s Kerstbomenland dit jaar voor het eerst niet langs het spoor bij Rijswijk, maar in Delft, op het Van Foreestplein. Meer daarover lees je hier:

gerrits kerstbomenland

Gerrits Kerstbomenland verhuist naar een nieuwe locatie in Delft

Menig Delftenaar haalt zijn of haar kerstboom ieder jaar bij Gerrits Kerstbomenland. Maar vanwege de...

IKEA

ikea-kerstboom-kerstbomen-aanbieding
Foto ANP

Zoals elk jaar kan je bij de IKEA weer voor bijna nop een kerstboom op de kop tikken. Zo werkt het: Je rekent bij de kassa je kerstboom van 20,- af en ontvangt een IKEA actiepas t.w.v. 19 euro. Je kerstboom kost dus op die manier maar één euro.  Je moet voor deze actie wel in het bezit zijn van een IKEA familypas. Vervolgens zoek je op dezelfde dag nog buiten je eigen kerstboom uit.

De IKEA actiepas is geldig van maandag 6 januari tot en met maandag 3 februari 2019. Je moet dus nog wel een keer terug naar IKEA om die 19 euro uit te geven.


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft woonwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Gamma

kerstboom delft

Natuurlijk vind je bij de bouwmarkt ook mooie exemplaren om je huis mee te vullen. Hier vind je al een Nordmann vanaf €12,95. Is een huis vol naalden niks voor jou? Ze hebben er ook kunstkerstbomen. En ook wel handig: je kunt de voorraad checken voor je op pad gaat.


Meer over Gamma Delft ontdekken?

Gamma Delft bouwmarkten

Geopend09:00 - 17:00

Leeuwenstein 35, Delft

Bekijk meer:bouwmarkten

KPS Delft

kerstbomen-delft

Aan de Rotterdamseweg 388 vindt in een overdekte hal een kerstbomenverkoop plaats. Er is een heleboel keuze uit verschillende maten kerstbomen. Geen auto? Voor €5,- komen ze de kerstboom bij je thuis bezorgen.


Meer over KPS Delft ontdekken?

KPS Delft tuincentra

Geopend09:00 - 18:00

Rotterdamseweg 388, Delft

Bekijk meer:tuincentra

Ranzijn Tuin & Dier

Bij dit tuincentrum verkopen ze naast kunstkerstbomen natuurlijk ook fijne echte dennenbomen. Bij Ranzijn kun je een boom kopen die in de pot gekweekt is (in plaats van later in een pot gedrukt). Deze bomen verliezen minder naalden én blijft in leven als je hem daarna in je tuin wilt planten. Investering voor meerdere jaren, dus! Vanaf €16.95 heb je al een medium fijne spar in pot gekweekt. Als je een echte kerstversiering-fanaat bent dan zit je hier goed, want Ranzijn verkoopt ook een héleboel kerststukjes, -ballen, -lichtjes en -decoratie.


Meer over Ranzijn tuin & dier Delft ontdekken?

Ranzijn tuin & dier Delft dierenartsen

Geopend10:00 - 17:00

Rijksstraatweg 11, Delft

Bekijk meer:dierenartsen

Adopteer een kerstboom

Vind je het maar zonde dat er ieder jaar een heleboel bomen worden omgezaagd? Dan kan je een kerstboom tijdelijk adopteren. Duurzaamheidscentrum de Papaver verhuurt hun bomen met kluit. Na de kerst worden ze weer terug gepoot.

Voor een adoptieboom betaal je tussen de €26,- en €46,-, plus €10,- statiegeld. Let op: er zijn een beperkt aantal bomen beschikbaar. Ook zijn sommige bomen al gereserveerd door bestaande klanten.. Je kunt je boom alleen komen uitzoeken op 7 en 8 december tussen 13.00 en 17.00 uur. De vraag is groter dan het aanbod, dus vroeg gaan loont. Kijk hier voor meer info. 


Meer over Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft ontdekken?

Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft speeltuinen

Geopend13:00 - 17:00

Korftlaan 6, Delft

Bekijk meer:speeltuinen
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Kerst Delft

adv.