Kerstvoorpret: vanaf woensdag scoor je hier een kerstboom voor €1,-

Door Iris Olsthoorn 27 november 2018

De Sint heeft pas net voet aan wal gezet in Delft, maar dat betekent niet dat we niet alvast aan de kerstpret kunnen beginnen! Vanaf woensdag 28 november kun je namelijk een kerstboom scoren voor €1,- bij – je raadt het al – IKEA. 

Je kunt bij de IKEA terecht voor een echte Nordmann in verschillende maten.  Bij ons was er de eerste keer wat verwarring bij deze actie, dus wij zetten alles wat je moet weten even op een rij. Wanneer je bij IKEA aankomt, ga je niet eerst een kerstboom uitzoeken. Wij konden ons ook moeilijk inhouden, maar je moet eerst naar de kassa.

Cadeaubon

Daar betaal je €20,- voor de kerstboom en vervolgens krijg je een IKEA cadeaubon van €19,-. Je hebt dan dus maar €1,- voor je boom betaald. Let wel op, die cadeaubon is alleen geldig tussen maandag 7 januari en zondag 3 februari 2019. Als je hebt afgerekend kun je een mooie boom uitzoeken.

De kerstbomenactie 2018 loopt zolang er bomen zijn. Ben je bang dat je voor niks naar IKEA rijdt? Dan kun je gewoon online checken of er nog een voorraad is.

ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN.

Ikea Delft woonwinkels

Nu open10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.