Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstboom kopen in Delft: hier kan het

Door Redactie indebuurt 23 november 2020

Het kerstgevoel komt bij veel mensen vroeg dit jaar. Heb jij ook al kerstkriebels en zin om de boom op te zetten? We zetten een aantal adresjes voor je op een rij waar je terecht kunt om een kerstboom te kopen in of vlakbij Delft. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Groenrijk ’t Haantje

kerstshow groenrijk haantje kerst kerstboom

Kerstfanaten kunnen terecht bij Groenrijk ’t Haantje. Hier is sinds een aantal weken een grote kerstshow te zien. Je kunt hier niet alleen voor een echte- of kunstkerstboom terecht, maar ook voor een groot assortiment versiering. Groenrijk ’t Haantje verkoopt onder meer de bekende Nordmann kerstbomen. Ook handig als je niet het huis uit wilt of kunt: ze kunnen de boom ook bij je thuis bezorgen.


Meer over Tuincentrum Groenrijk Het Haantje ontdekken?

Tuincentrum Groenrijk Het Haantje tuincentra

Gesloten09:00 - 17:00

Laan van ’t Haantje 22, Rijswijk

Bekijk meer:tuincentra

Gerrits Kerstbomenland

gerrits kerstbomenland
Gerrit tussen de kerstbomen

Menig Delftenaar haalt zijn of haar kerstboom ieder jaar bij Gerrits Kerstbomenland. Net als vorig jaar zijn de kerstbomen van Gerrit dit jaar te vinden op het Van Foreestplein. Vanaf zaterdag 28 november zijn hier dennenbomen in heel veel soorten en maten te krijgen!


Meer over Gerrits Kerstbomenland ontdekken?

Gerrits Kerstbomenland

Geopend08:00 - 21:00

Van Foreestweg, Delft

IKEA

ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN.

Zoals elk jaar kan je bij de IKEA weer voor bijna nop een kerstboom op de kop tikken. De kerstbomenverkoop start dit jaar op donderdag 26 november en duurt tot en met 11 december. Zo werkt het: Je rekent bij de kassa je kerstboom van 20,- af en ontvangt een IKEA actiepas t.w.v. 19 euro. Je kerstboom kost dus op die manier maar één euro.  Je moet voor deze actie wel in het bezit zijn van een IKEA familypas. De bomen worden dit jaar verpakt verkocht. IKEA verwacht drukte en zegt daarover: “Kom alleen en kleed je warm aan. We laten een maximum van 40 klanten toe in het kerstbomengebied, dus houd rekening met extra wachttijd.”


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft

Gesloten10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Ranzijn

Bij dit tuincentrum verkopen ze naast kunstkerstbomen natuurlijk ook fijne echte dennenbomen. Bij Ranzijn kun je een boom kopen die in de pot gekweekt is (in plaats van later in een pot gedrukt). Deze bomen verliezen minder naalden én blijft in leven als je hem daarna in je tuin wilt planten. Investering voor meerdere jaren, dus! Als je een echte kerstversiering-fanaat bent dan zit je hier goed, want Ranzijn verkoopt ook een héleboel kerststukjes, -ballen, -lichtjes en -decoratie.


Meer over Ranzijn tuin & dier Delft ontdekken?

Ranzijn tuin & dier Delft dierenartsen

Gesloten09:00 - 17:30

Rijksstraatweg 11, Delft

Bekijk meer:dierenartsen

Adopteer een kerstboom bij de Papaver

Foto: Papaver Delft

Vind je het maar zonde dat er ieder jaar een heleboel bomen worden omgezaagd? Dan kan je een kerstboom tijdelijk adopteren. Duurzaamheidscentrum de Papaver verhuurt hun bomen met kluit. Na de kerst worden ze weer terug gepoot.

Voor een adoptieboom betaal je tussen de €26,- en €46,-, plus €10,- statiegeld. Let op: er zijn een beperkt aantal bomen beschikbaar. Ook zijn sommige bomen al gereserveerd door bestaande klanten. Als je nog niet eerder een kerstboom geadopteerd hebt bij de Papaver, kun je alleen terecht op zondag 13 december om je boom op te halen. De vraag is groter dan het aanbod, dus vroeg gaan loont. Kijk hier voor meer info. 


Meer over Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft ontdekken?

Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft speeltuinen

Vandaag gesloten

Korftlaan 6, Delft

Bekijk meer:speeltuinen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.