Huh! Deze brillenwinkel is omgetoverd tot een kerst-café

Aangeboden door Van der Leeuw Optiek 19 december 2018

Het eerste wat je denkt als je de komende dagen binnenstapt bij Van der Leeuw Optiek, is waarschijnlijk: zit ik hier wel goed?! De zonnebrillenafdeling van de optiekzaak is omgetoverd tot kerst-café. We keken even binnen.

Als je nog geen kerstgevoel had, krijg je het wel als je naar het kerst-café van Van der Leeuw Optiek gaat. We worden welkom geheten door Anne, de marketingmanager. Ze schenkt meteen een kop koffie, thee, glühwein of warme chocolademelk in vanachter het kerstkraampje. Op de achtergrond speelt gezellige kerstmuziek en er staat een lange houten tafel waar je gezellig kunt zitten. Op de vloer ligt boomschors (!) en de strakke, witte wanden vol zonnebrillen hebben plaats gemaakt voor gezellige houten muren. Op de tafels staan prachtige cupcakes en kerststol. Alsof je in Oostenrijk bent!

Klant of geen klant: je bent welkom

“Dat is precies onze bedoeling”, vertelt Anne. “We willen Delftenaren een echt kerstgevoel geven als ze hier binnenkomen. We willen samen met hen terugblikken op ons vijftigjarig jubileum en proosten op een gelukkig 2019. Iedereen is welkom om binnen te stappen voor een kop warme chocolademelk, kerststolletje of glühwein. Je hoeft dus geen klant te zijn! Op deze manier willen we alle Delftenaren bedanken voor het vertrouwen dat ze de afgelopen jaren in ons hebben gehad.”

Kerstpakketten voor de Voedselbank

Van der Leeuw Optiek bedankt Delftenaren niet alleen doormiddel van het kerstcafé. Ze hebben ook 200 kerstpakketten samengesteld voor de Voedselbank. “Zij delen de pakketten weer uit aan Delftenaren die deze kerst wel wat extra’s kunnen gebruiken. We vinden dat erg belangrijk, vooral zo rond de feestdagen”, legt Anne uit. Supermooi!

Kom langs!

Het Van der Leeuw Kerstcafé is open tot en met zaterdag 22 december. Zeker even langsgaan, dus! “En: iedere bezoeker krijgt van ons een lekker kerstcadeautje.”

Van der Leeuw Optiek opticiens

Nu gesloten13:00 - 18:00

Koornmarkt 82 - 86, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.