Bij AH XL doe je relaxt kerstboodschappen en dit is waarom

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 12 december 2018

Het is al bijna kerst en daar hoort (onvermijdelijk) ook het halen van de kerstboodschappen bij. Tip van ons: pak de auto naar de Albert Heijn XL! Hier is kerstboodschappen doen superleuk. Waarom? We geven zeven redenen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Heel veel makkelijke feestgerechten

Natuurlijk wil je met kerst lekker uitpakken. Maar als je eerst recepten moet uitzoeken en daarna de boel nog moet halen en klaarmaken ben je wel héél lang bezig. Bij Albert Heijn XL hebben ze al een gedeelte van het werk voor je gedaan. Je vindt er heel veel verspakketten waarbij alle ingrediënten al in één doos zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van biefstuk met verse vijgen, rozemarijn, sjalotten en balsamicostroop of een box waar alles voor een avondje gourmetten in zit? Je zet het in je karretje en klaar!

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Nu open08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

De kans dat je misgrijpt is minimaal

Superirritant: je verheugt je al weken op die heerlijke mini slavinkjes voor op de gourmet, zijn ze nét op… Bij Albert Heijn XL is de kans dat je misgrijpt klein. Het assortiment en de voorraad zijn zó groot, dat je zelfs op 24 december nog alles kunt halen wat op je lijstje staat.

De winkel is superhandig ingericht

 

Als je eenmaal binnen staat met je winkelkarretje, zal het je opvallen dat de winkel razendhandig is ingedeeld. Tussen de vaste schappen door zijn er verschillende gebieden ingericht waar alles staat wat je nodig hebt voor kerst. Zo vind je op de groenteafdeling bijzonder fruit voor het dessert, is er bij de broodafdeling méér dan genoeg om je ontbijttafel mee te vullen en vlakbij de Deli Kitchen vind je een enorm schap met alles voor de gourmet. Wel zo overzichtelijk!

Je kunt vlees kopen van een échte slager

Naast het normale vleesassortiment heeft de AH XL ook vlees van de vakslager

Je denkt nu misschien: slagersvlees bij de supermarkt, dat kan nóóit. Nou, deze kerst kan het wel! Speciaal voor de feestdagen heeft Albert Heijn vlees ingekocht bij een vakslager. Het assortiment bestaat uit mooie stukken vlees die je normaal niet in de supermarkt vindt. Denk aan een lamsbout, hertenrack, reerugfilet, eendenbout of een hele kalkoen. Hier kun je mee uitpakken! Je bestelt het vlees heel makkelijk via ah.nl/vakslager. Vervolgens kun je het van 22 tot en met 24 december ophalen bij Albert Heijn XL.

Je vindt er ook kerstversiering

Als de kerstboodschappen eenmaal binnen zijn, heb je geen zin om nog naar een andere winkel te gaan voor de kerstversiering. Dat hebben ze bij Albert Heijn XL goed begrepen en daarom vind je er vanaf nu ook kerstdecoratie. Van kerstige servetjes tot vrolijke lampjes en hippe kerststukjes: het staat allemaal in de schappen bij de kassa’s. Bij de ingang aan de kant van de Ronald Holstlaan kun je zélfs een kerstboom scoren.

Geen gedoe met parkeren

albert heijn xl delft

Héél belangrijk als je met een overvolle kar de winkel uitkomt: een auto vlakbij. Dat zit wel snor bij de Appie, want er zijn twee parkeerdekken met meer dan genoeg plaats. Je kunt gewoon met de lift naar boven en dan sta je al vlakbij je auto. De eerste 2,5 uur parkeer je ook nog eens gratis, dus daar hoef je niet bij na te denken.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.