3 x leuke én betaalbare cadeautjes van Kobus Kuch

Aangeboden door Kobus Kuch 7 december 2018

Bedenken welke kerstcadeautjes je moet geven, is ieder jaar weer veel gedoe. Waar je elke Delftenaar in elk geval blij mee maakt, is een cadeautje van zijn of haar favoriete kroeg! Kobus Kuch tipt drie cadeautjes.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Koffieservies

Kobus Kuch

Had je je eerste date bij Kobus Kuch? Is de koffie nergens zo lekker als bij Kobus? De enige echte koffiekopjes zijn nu ook beschikbaar voor thuis! Sinds anderhalve maand heeft het café een nieuw koffieservies en dus verkopen ze de voorraad ‘oude’ kopjes en schoteltjes. Het is echt porselein van Walküre. Ze zijn beschikbaar in vier maten: espresso, koffie, cappuccino en grote cappuccino. Een kop en schotel samen kost €6,-, €6,50, €7,- of €12,50. Zo lang de voorraad strekt.

Kobus Kuch cafés

Nu open09:30 - 01:00

Beestenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:cafés

Waardebonnen

Kobus Kuch

Wil je zeker weten dat je een goed cadeau hebt? Geef een waardebon! Ze zijn verkrijgbaar in €5,-, €10,- of combinaties daarvan. De ontvanger kan ze besteden in het café en het taartenwinkeltje Kobus en Saartje. Je geeft dus een heerlijke taart, lekkere lunch of gezellige borrel cadeau! Let wel op: bij taartbestellingen is het slim om minimaal twee dagen van te voren even te bellen. De weekendtaarten zijn niet altijd doordeweeks te bestellen.

Denim tasjes

Kobus Kuch

Een echt collectors item: de denim tasjes van Kobus Kuch. Ze zijn gemaakt van oude werkschorten van het personeel en kosten €7,50. Het zijn er maar een paar, dus wees er snel bij!

Bonus: geef jezelf ook een cadeautje

Kobus Kuch

Pff, van al dat shoppen wordt je moe! Trakteer jezelf ook op een bezoekje aan Kobus Kuch. Op de nieuwe kaart staat veel lekkers voor de herfst en winter. Denk aan erwtensoep, huisgemaakte witte glühwein, chocomellow en broodjes boddenstoelenpaté. Jummie!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.