Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Delft

De redactie van indebuurt zit in het centrum van Delft. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Delft op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Delft

Oude Delft 37
2611 BB
Delft

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Delft

Iris Olsthoorn

Community Manager

Iris woont in de binnenstad, vlakbij een van de mooiste plekjes van Delft: de Oostpoort. Je kent haar misschien van haar liefde voor gekke Delftse mysteries en nieuwtjes. Haar lievelingsplek? De gevel van De Gist, want daar is het in februari al zomer.

T: 06-53712001
E: [email protected]

Ilse Zoutewelle

Commercieel Redacteur Ilse Zoutewelle

Ilse woont in Buitenhof. Je kent haar misschien van haar liefde voor supermarkten (ja, echt) en nieuwe hotspots. Haar lievelingsplek? Dat is Op Hodenpijl, want ze hebben hier de lekkerste verse groenten en kunnen ze ook nog eens fantastisch klaar maken.

T: 06-10526744
E: [email protected]

Gastredacteuren

Robert Nederlof

Gastredacteur / Toen in Delft

Robert Nederlof is de man achter de Facebookpagina Historic Pictures of Delft. Hier deelt hij de mooiste foto’s van onze stad uit het verleden, met een al even mooi verhaal. Eens per maand verschijnen zijn foto’s op indebuurt.

Chantal Deen

Gastredacteur / Columnist chantal deen

Chantal Deen praat graag en zet die woorden het liefst ook op papier. Eerder schreef zij een boek over haar borstkanker (Gewoon K) en blogde zij voor LINDA. Over Delft heeft ze gelukkig ook genoeg te vertellen!

Gwenyth Janssen Lok

Gastredacteur / Fotograaf gwenyth janssen lok

Gwenyth ontdekte eigenlijk pas een aantal jaar geleden dat ze fotograferen helemaal het einde vindt. Sindsdien heeft ze er verschillende opleidingen op zitten en maakt ze de mooiste plaatjes van Delft. Ook op indebuurt zal je vaak foto’s van haar hand voorbij zien komen.

Natasja de Vrind

Gastredacteur / Onderwijsexpert

Natasja is opgegroeid in het Westerkwartier, waar ze in de zesde klas van de Heilig Hartschool de meester al hielp met het nakijken van de dicteeschriftjes. Nu zit zij zelf al 20 jaar in het onderwijs in Delft en Den Haag. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om een pubquiz te doen, sport ze bij Queens en maakt ze graag stedentrips met haar vriend. Voor haar voelt alleen Delft als thuis. Voor indebuurt schrijft zij over (je raadt het al) onderwijs!

Iris Provoost

Gastredacteur / Toen in Delft

Iris komt uit Delft en is geïnteresseerd in de geschiedenis van de stad. Houdt zich bezig met het maken van Delftse souvenirs en schreef al eerder een boek over Delftse ondernemers. Voor indebuurt schrijft zij over haar herinneringen aan Delft.

Carla van der Drift

Gastredacteur / Fotograaf

Carla is van jongs af aan gefascineerd door fotografie. Inmiddels heeft zij al meerdere jaren ervaring op het gebied van fotojournalistiek. Je kunt haar op verschillende plekken tegen komen, o.a. bij evenementen in Delft. Carla houdt vooral van de vrolijke dingen in het leven en mindfulness.

Willianne van der Sar

Gastredacteur / Binnenkijken bij willianne van der sar

Gastredacteur, Kleurhistorisch onderzoeker en Restaurator Willianne heeft liefde voor monumenten, kleur en inrichting. Zij restaureert historische interieurs in de oorspronkelijke staat en in de historische kleuren. Monumenten zijn zeker niet stoffig! Voor indebuurt gaat zij binnenkijken.

Michiel de Haan

Gastredacteur / Toen in Delft

Michiel is Delftenaar in hart en nieren. Hij studeerde geschiedenis en is nu journalist. Voor indebuurt schrijft hij regelmatig over de geschiedenis van Delft. Oude kranten en bijzondere foto’s vormen hierbij zijn belangrijkste inspiratie.