Het team

Team indebuurt Delft

De redactie van indebuurt Delft zit midden in Delft in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Delft te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Delft

Oude Delft 37 2611 BB Delft

Navigeer naar

Redactie indebuurt Delft

Gina Velcheva

Community Manager

Gina is enorm nieuwsgierig en altijd opzoek naar verhalen. Kom je haar tegen? Maak dan gerust een praatje, hier staat zij altijd voor open. Ze wilt zoveel mogelijk buurtbewoners en ondernemers spreken en elk stukje van Delft in de spotlights zetten. Heb jij een tip of opmerking? Dan mag je mailen naar [email protected]

Buurtbijdragers

Suzanne van den Oever

Redacteur

Suzanne studeerde fotografie en crossmediale communicatie en is nu redacteur bij indebuurt Delft. Ze is altijd op zoek naar mooie verhalen van stadsgenoten. Zo neemt ze een kijkje bij mensen thuis, spreekt ze met ondernemers en tipt ze je over van alles in de stad. Naast fotograferen en schrijven houdt ze zich bezig met vormgeving en muziek. Ze is meestal te vinden in de binnenstad van Delft met haar camera.

Michiel de Haan Indebuurt

Michiel de Haan

Freelance schrijver

Michiel is Delftenaar in hart en nieren. Hij studeerde geschiedenis en is nu journalist. Voor indebuurt zoekt hij Delftse mysteries uit en schrijft hij interviews.