Team indebuurt Delft

De redactie van indebuurt zit in het centrum van Delft. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Delft op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Delft

Oude Delft 37
2611 BB
Delft

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Delft

Iris Olsthoorn

Community Manager Iris Olsthoorn

Iris woont in de binnenstad, vlakbij een van de mooiste plekjes van Delft: de Oostpoort. Je kent haar misschien van haar liefde voor gekke Delftse mysteries en nieuwtjes. Haar lievelingsplek? De gevel van De Gist, want daar is het in februari al zomer.

T: 06-53712001
E: [email protected]

Ilse Zoutewelle

Commercieel Redacteur Ilse Zoutewelle

Ilse woont in Buitenhof. Je kent haar misschien van haar liefde voor supermarkten (ja, echt) en nieuwe hotspots. Haar lievelingsplek? Dat is Op Hodenpijl, want ze hebben hier de lekkerste verse groenten en kunnen ze ook nog eens fantastisch klaar maken.

T: 06-10526744
E: [email protected]

Gastredacteuren

Robert Nederlof

Gastredacteur / Toen in Delft

Robert Nederlof is de man achter de Facebookpagina Historic Pictures of Delft. Hier deelt hij de mooiste foto’s van onze stad uit het verleden, met een al even mooi verhaal. Eens per maand verschijnen zijn foto’s op indebuurt.

Tessa Ham

Gastredacteur / Columnist tessa ham

Tessa Ham woont al haar hele leven in Delft en is naar eigen zeggen een beetje verliefd op onze stad. Eerder schreef ze al voor  Metro, BNNVARA en Ondertussen.nl. Speciaal voor indebuurt schrijft zij iedere maand een toffe column.

Annemarie Oorthuizen

Gastredacteur / Mama-expert annemarie oorthuizen

Annemarie Oorthuizen is belangrijke spin in het web van Delftse moeders. Ze is niet alleen de oprichter van het Mama Café, maar schrijft sinds kort ook over van alles voor Delftse moeders op haar blog Bloei.info. Eens in de zoveel tijd klimt ze ook in de pen voor indebuurt, en vertelt zij bijvoorbeeld de leukste uittips voor de schoolvakanties aan onze lezers.

Jorie van Tienhoven

Gastredacteur / Foodblogger

Van ieder kopje koffie die Delftenaar Jorie van Tienhoven drinkt, móet ze even een foto maken. Maar wat wil je ook, als je een foodblog met een paar duizend volgers hebt. Jorie weet dus precies waar in Delft je het lekkerste ontbijtje haalt buiten de deur, en waar de koffie het beste is. En dat deelt ze gelukkig af en toe met indebuurt!

Hans Dunlop

Gastredacteur / Fotograaf Hans Dunlop

Je kent Hans misschien wel van de vele evenementen in Delft waar hij op de één of andere manier mee verbonden is. Behalve organiseren vindt hij fotograferen ook fantastisch. Voor indebuurt selecteert hij geregeld gave fotoseries, zoals deze van het oude stadhuis. 

Gwenyth Janssen Lok

Gastredacteur / Fotograaf gwenyth janssen lok

Gwenyth ontdekte eigenlijk pas drie jaar geleden dat ze fotograferen helemaal het einde vindt. Sindsdien heeft ze er verschillende opleidingen op zitten en maakt ze de mooiste plaatjes van Delft. Ook op indebuurt zal je vaak foto’s van haar hand voorbij zien komen!

Chantal Deen

Gastredacteur / Columnist chantal deen

Chantal Deen praat graag en zet die woorden het liefst ook op papier. Eerder schreef zij een boek over haar borstkanker (Gewoon K) en blogde zij voor LINDA. Over Delft heeft ze gelukkig ook genoeg te vertellen!

Willianne van der Sar

Gastredacteur / Binnenkijken bij willianne van der sar

Gastredacteur, Kleurhistorisch onderzoeker en Restaurator Willianne heeft liefde voor monumenten, kleur en inrichting. Zij restaureert historische interieurs in de oorspronkelijke staat en in de historische kleuren. Monumenten zijn zeker niet stoffig! Voor indebuurt gaat zij binnenkijken.

Mylène Bernds

Gastredacteur / Binnenkijken bij mylene-woning-van-de-week-3

Mylène is geboren en getogen in Delft. Ze is gek op de schitterende panden in de binnenstad en heeft een passie voor wonen en interieur.