Het team

Team indebuurt Delft

De redactie van indebuurt Delft zit midden in Delft in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Delft te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Delft

Oude Delft 37 2611 BB Delft

Navigeer naar

Redactie indebuurt Delft

Robin Pakvis

Community Manager

Robin woont in het gezellige Hof van Delft in een schattig oud huisje (uit 1871!) met uitzicht op de oude kerk. Je kunt haar regelmatig in de stad en in het Wilhelminapark tegenkomen. Hier wandelt ze namelijk graag met haar hond Keesje. Naast dat ze dol is op Delft, is ze ook gek op yoga, interieur en kokkerellen. Waar je haar echt voor wakker mag maken? Dat is een haver-cappuccino van LOT. of de vegan kapsalon van HUmmUS! Voor leuke nieuwtjes en tips kan je Robin bereiken op +31 6 25171102 en via [email protected]

Danique Beijer

Commercieel Redacteur

Danique woont in het centrum van Delft en wordt daarom elke dag wakker met uitzicht op de Oude Kerk. Je (her)kent haar misschien nog wel van de Delftse horeca, ze heeft jarenlang in de bediening gewerkt. Haar lievelingsplek? Dat is Hanno, de inrichting is geweldig en in de zomer hebben ze een heerlijk terras.

Mark Vrolijk profielfoto indebuurt v2

Mark Vrolijk

Commercieel redacteur

Mark is een geval apart. Hij is geboren in Delft, maar kan zich tóch geen Delftenaar noemen. Hij is namelijk opgegroeid in 's-Gravenzande (Westland). Wel is Delft zijn favoriete stad. Hij heeft jarenlang vlakbij Delft gewoond en is in die tijd van Delft gaan houden. Zijn missie bij indebuurt: verhalen maken waar ondernemers én lezers blij van worden, of dat nu in Westland of Delft is. Ben jij ondernemer en kan je wel wat aandacht voor je bedrijf gebruiken? Bel of mail Mark, hij gaat graag voor je aan de slag.

Buurtbijdragers

Chantal Deen

Chantal Deen

Buurtbijdrager / Columnist

Chantal Deen praat graag en zet die woorden het liefst ook op papier. Eerder schreef zij een boek over haar borstkanker (Gewoon K) en blogde zij voor LINDA. Over Delft heeft ze gelukkig ook genoeg te vertellen!

Michiel de Haan Indebuurt

Michiel de Haan

Buurtbijdrager / Toen in Delft

Michiel is Delftenaar in hart en nieren. Hij studeerde geschiedenis en is nu journalist. Voor indebuurt schrijft hij regelmatig over de geschiedenis van Delft. Oude kranten en bijzondere foto's vormen hierbij zijn belangrijkste inspiratie.