Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Delft

De redactie van indebuurt zit in het centrum van Delft. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Delft op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Delft

Oude Delft 37
2611 BB
Delft

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Delft

Iris Olsthoorn

Community Manager

Iris woont in de binnenstad, vlakbij een van de mooiste plekjes van Delft: de Oostpoort. Je kent haar misschien van haar liefde voor gekke Delftse mysteries en nieuwtjes. Haar lievelingsplek? De gevel van De Gist, want daar is het in februari al zomer.

T: 06-53712001
E: [email protected]

Martine Wooning Berkhuizen

Commercieel redacteur (tijdelijk)

Martine woont samen met man Bram en twee dochters Marley en Vesper in de mooiste stad achter de duinen. De komende maanden gaat ze op pad om inspirerende verhalen te schrijven in Delft. Een plek waarvan ze niet kan wachten om het te ontdekken!

T: 06-25401813
E: [email protected]

Danique Beijer

Commercieel Redacteur

Danique woont in de binnenstad van Delft. Als je haar niet kent, ken je misschien één van haar drie zussen wel. Haar lievelingsplek? Dat is ’t Postkantoor want ze hebben heerlijk eten en in de zomer een geweldig terras.

T: 06-25108614
E: [email protected]

Jan van der Mast

Freelance redacteur jan van der mast

Jan woont inmiddels ruim vijftig jaar in Delft. Hij heeft toneelstukken, boeken en liedjes geschreven, waarin zijn liefde voor de stad doorklinkt: ‘Delft is een warm bad. Nergens gaat de zon zo graag onder als in onze stad.’

Chantal Deen

Gastredacteur / Columnist

Chantal Deen praat graag en zet die woorden het liefst ook op papier. Eerder schreef zij een boek over haar borstkanker (Gewoon K) en blogde zij voor LINDA. Over Delft heeft ze gelukkig ook genoeg te vertellen!

Gwenyth Janssen Lok

Gastredacteur / Fotograaf gwenyth janssen lok

Gwenyth ontdekte eigenlijk pas een aantal jaar geleden dat ze fotograferen helemaal het einde vindt. Sindsdien heeft ze er verschillende opleidingen op zitten en maakt ze de mooiste plaatjes van Delft. Ook op indebuurt zal je vaak foto’s van haar hand voorbij zien komen.

Carla van der Drift

Gastredacteur / Fotograaf

Carla is van jongs af aan gefascineerd door fotografie. Inmiddels heeft zij al meerdere jaren ervaring op het gebied van fotojournalistiek. Je kunt haar op verschillende plekken tegen komen, o.a. bij evenementen in Delft. Carla houdt vooral van de vrolijke dingen in het leven en mindfulness.

Michiel de Haan

Gastredacteur / Toen in Delft

Michiel is Delftenaar in hart en nieren. Hij studeerde geschiedenis en is nu journalist. Voor indebuurt schrijft hij regelmatig over de geschiedenis van Delft. Oude kranten en bijzondere foto’s vormen hierbij zijn belangrijkste inspiratie.

Ook gastredacteur worden?

gastredacteur delft

Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Delftenaren. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips en ga zo maar door. Ben jij een kei in het ontrafelen van mysteries? Weet jij alles over mode of ben jij supergoed met geschiedenis? Dan zoeken we jou! Stuur ons een mailtje via [email protected] en wie weet kun je bij ons aan de slag als gastredacteur. Lees hier meer over wat het gastredacteurschap inhoudt.