Het team

Team indebuurt Delft

De redactie van indebuurt Delft zit midden in Delft in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Delft te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Delft

Oude Delft 37 2611 BB Delft

Navigeer naar

Redactie indebuurt Delft

Robin Pakvis

Community Manager

Robin woont in het gezellige Hof van Delft in een schattig oud huisje (uit 1871!) met uitzicht op de oude kerk. Je kunt haar regelmatig in de stad en in het Wilhelminapark tegenkomen. Hier wandelt ze namelijk graag met haar hond Keesje. Naast dat ze dol is op Delft, is ze ook gek op yoga, interieur en kokkerellen. Waar je haar echt voor wakker mag maken? Dat is een haver-cappuccino van LOT. of de vegan kapsalon van HUmmUS! Voor leuke nieuwtjes en tips kan je Robin bereiken op +31 6 25171102 en via [email protected]

Danique Beijer

Commercieel Redacteur

Danique woont in de binnenstad van Delft. Als je haar niet kent, ken je misschien één van haar drie zussen wel. Haar lievelingsplek? Dat is ’t Postkantoor want ze hebben heerlijk eten en in de zomer een geweldig terras. T: 06-25108614

Gastredacteuren

jan van der mast

Jan van der Mast

Freelance redacteur

Chantal Deen

Chantal Deen

Gastredacteur / Columnist

Gwenyth Janssen Lok

Gwenyth Janssen Lok

Gastredacteur / Fotograaf

Carla van der Drift

Gastredacteur / Fotograaf

Michiel de Haan Indebuurt

Michiel de Haan

Gastredacteur / Toen in Delft