Kinderopvang Zon!

Vandaag 07:30 - 18:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Kinderopvang Zon!

Rotterdamseweg 270 2628 AT Delft

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden gelden voor kinderdagverblijf Zonneburcht.

Over Kinderopvang Zon!

ZON! is een organisatie met een kindercentrum, peuterspeelzalen en BSO locaties in onder meer Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Wateringen. ZON! werkt kind- en activiteitengericht. In de praktijk zie je dat terug in de aandacht en het observerend vermogen van de leiding. Wat kinderen zelf bedenken in kind-vergaderingen, bepaalt voor een groot deel het activiteitenaanbod.

Het uitgangspunt van ZON! is dat je in alle seizoenen kunt buiten spelen, en dat dit kinderen helpt in een gezonde ontwikkeling. Bovendien worden op deze manier motoriek en zintuigen optimaal ontwikkeld, en werken we aan het zelfvertrouwen van het kind. “Als je het nog nooit gedaan hebt, zul je het vast wel kunnen!”

Kinderen worden met de bakfiets uit school gehaald. De invulling van de dag hangt af van de behoefte van de kinderen. Naast het vrije spelen is er een activiteiten programma met vaste pijlers waarbij sport, natuur en cultuur centraal staan.

Meest recent over Kinderopvang Zon!

kinderopvang in Delft

5 x kinderopvang in de natuur in Delft

Dat je kind opgroeit in een stad, hoeft niet te betekenen dat ze nooit buiten komen en geen idee hebben waar melk vandaan komt. In Delft openen er steeds meer…

Ontdek meer

Kinderopvang Kinderopvang