Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kinderopvang Zon!

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Kinderopvang Zon!

Lookwatering 62 2635 EA Den Hoorn

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden gelden voor kinderdagverblijf Zonneburcht.

Over Kinderopvang Zon!

ZON! is een organisatie met een kindercentrum, peuterspeelzalen en BSO locaties in onder meer Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Wateringen. ZON! werkt kind- en activiteitengericht. In de praktijk zie je dat terug in de aandacht en het observerend vermogen van de leiding. Wat kinderen zelf bedenken in kind-vergaderingen, bepaalt voor een groot deel het activiteitenaanbod.

Het uitgangspunt van ZON! is dat je in alle seizoenen kunt buiten spelen, en dat dit kinderen helpt in een gezonde ontwikkeling. Bovendien worden op deze manier motoriek en zintuigen optimaal ontwikkeld, en werken we aan het zelfvertrouwen van het kind. “Als je het nog nooit gedaan hebt, zul je het vast wel kunnen!”

Kinderen worden met de bakfiets uit school gehaald. De invulling van de dag hangt af van de behoefte van de kinderen. Naast het vrije spelen is er een activiteiten programma met vaste pijlers waarbij sport, natuur en cultuur centraal staan.

Meest recent over Kinderopvang Zon!

Bij deze opvang gaan peuters op avontuur: ‘Ze maken vuur en klimmen in bomen’

Hoe leuk Delft ook is, écht veel groen heeft onze stad niet. Toch is het belangrijk dat kinderen buiten zijn. Dat vinden ze bij kinderopvang ZON! ook. Bij de ‘scharrelpeuters’…

Ontdek meer

Kinderopvang Kinderopvang