Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitvaartcentrum De Schakel

Hele dag open Geopend

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Uitvaartcentrum De Schakel

Muyskenlaan 1 2628 WC Delft

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Uitvaartcentrum De Schakel

Uitvaartcentrum De Schakel verzorgt uitvaarten op een persoonlijke manier. Cheryl en Bert regelen wat jij wilt dat er geregeld wordt. Dit kan een uitgebreid afscheid zijn inclusief opbaring en condoleance in uitvaartcentrum de Schakel of op een locatie elders. Echter, een eenvoudig, sober afscheid behoort ook tot de mogelijkheden. Handig om te weten: je bent altijd welkom bij Uitvaartcentrum De Schakel, ongeacht waar je verzekerd bent of van welke uitvaartvereniging je lid bent. Cheryl en Bert zijn er voor iedereen.

Kosten van een uitvaart

Wat de uitvaart uiteindelijk gaat kosten, hangt af van jouw wensen. Niet iedere uitvaart hoeft duur te zijn: ook met een beperkt budget is een mooi en waardig afscheid mogelijk. Cheryl en Bert spreken het afscheid graag met je door en laten aan de hand daarvan weten wat de kosten worden. Ook hierin denken Cheryl en Bert met je mee. Handig: er is bij Uitvaartcentrum De Schakel ook een ‘uitvaartwensen bewaarkaart’ beschikbaar. Hier kun je vooraf aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot het afscheid

Uitvaartcentrum de Schakel

Dit is een huiselijke omgeving waar je als familie 24 uur per dag terecht kunt om afscheid te nemen van uw dierbare. Er is koffie, thee en frisdrank aanwezig, maar als je bijvoorbeeld tijdens de opbaring zelf de cake verzorgt of eigengebakken appeltaart wilt aanbieden, is dat geen enkel probleem. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Je kunt hier de condoleance houden of gewoon met de familie bij elkaar zijn. Maak je gebruik van de 24 uurskamer bij Uitvaartcentrum de Schakel? Dan kun je altijd binnenlopen om even te komen kijken. Je bent als familie altijd de enige die gebruik maakt van de faciliteiten. Je wordt dus niet geconfronteerd met andere nabestaanden.

Alles wordt in het werk gesteld voor een waardig afscheid. Cheryl en Bert nemen de tijd voor iedere uitvaart en doen hun uiterste best om iedere wens mogelijk te maken.

Meest recent over Uitvaartcentrum De Schakel

Een uitvaart verzorgen met een klein budget: dit zijn de mogelijkheden

Het is triest, maar vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken dat geliefden overlijden. Na het overlijden van een dierbare moeten er in korte tijd veel keuzes…

Ontdek meer

Uitvaartcentra Uitvaartcentra