Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werkse!

Vandaag 08:00 - 16:30 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Werkse!

Gantel 23 635 DP Den Hoorn

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Werkse!

Werkse! is sterk in werk. Wij begeleiden kandidaat-werknemers met meer of minder afstand tot de arbeidsmarkt naar een plaats op de reguliere arbeidsmarkt. Daar waar vraag en aanbod op de actuele arbeidsmarkt elkaar niet ‘vanzelf’ vinden, is Werkse! de verbindende schakel.

 Werken & Leren: sociaal ondernemen!

‘Iedereen doet ertoe en is door werk kansrijker’ is onze missie. Bij ons onderdeel Werken & Leren of bij een van onze samenwerkingspartners doen (kandidaat-)werknemers werkritme op. Tegelijkertijd worden zij getraind en begeleid en ontwikkelen mensen hun vaardigheden en competenties. Wij begeleiden mensen met een arbeidsbeperking, bijstandsgerechtigden, taakgestraften, re-integratie tweede spoor, Het gaat in totaal om circa 4.000 mensen uit de regio Delft. Het doel is altijd: op weg naar een reguliere baan of een baan die daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komt. Werkgevers en opdrachtgevers zijn daarbij onze onmisbare partners.

Meest recent over Werkse!

werkse!

Weer aan het werk na ziekte of burn-out: deze organisatie helpt je verder

Je kent Werkse! waarschijnlijk vooral van het helpen van mensen met een beperking en het groenonderhoud in Delft. Maar in het grote pand in Den Hoorn gebeurt meer dan dat….