Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

TopHaarverzorging

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

TopHaarverzorging

Rochussenstraat 3 2613 BX Delft

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over TopHaarverzorging

TopHaarverzorging is een kapsalon waar dames, heren en kinderen terecht kunnen voor een knip- en kleurbeurt van topkwaliteit. De kapsters bieden goede service, een eerlijk advies en hebben oog voor nieuwe trends. De producten die ze gebruiken zijn van het merk Z-ONE. Deze zijn niet getest op dieren en onderscheiden zich ten opzichte van andere merken in duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Verder zijn de kapsters gespecialiseerd in het maken van bruidskapsels.

Curlsys

De kapsters van TopHaarverzorging zijn experts in curlsys knippen. Dit is een knipmethode waarmee je haar twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume krijgt. En – erg belangrijk voor krullenbollen – met deze methode heb je nog nauwelijks pluishaar.

Gellak

Wil je met prachtig haar én nagels de deur uitlopen? Dat kan, want bij TopHaarverzorging kun je ook een manicure met gellak (dat is nagellak die superlang blijft zitten) krijgen. Een afspraak hiervoor maak je gewoon via de website van de kapsalon.

Meest recent over TopHaarverzorging

Kapsalon Tophaarverzorging op de Markt is verhuisd

In het straatje tussen de Markt en de Voldersgracht zat tot voor kort Tophaarverzorging. Tot voor kort ja, want de kapsalon is verhuisd. Sinds 12 juni moet je naar de…