Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Switch for Life

Personal training & voedingsadvies

Vandaag 08:30 - 21:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Switch for Life

Papsouwselaan 291 2624 AP Delft
Contact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Switch for Life werkt uitsluitend op afspraak.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht
  • Voedingscoaching

Over Switch for Life

Haal jij ondanks het lidmaatschap van een fitnessclub je fitnessdoelen niet? Dan moet je misschien op een andere manier gaan trainen dan met doorsnee apparatuur en groepslessen. Wat je wel kan helpen, is persoonlijke aandacht, motivatie en een trainingsprogramma dat bij jou past. Dit kan met hulp van personal trainer Olaf Gosses uit Delft. Hij helpt je regelmatig te trainen en je binnen korte tijd een goed resultaat te boeken.

Voeding

Naast een regelmatige training helpt personal trainer Olaf je ook met je voeding. Samen met jou stelt hij een voedingsplan op waarmee je nog sneller je doel behaalt. Kan je daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Olaf geeft een paar keer per jaar ook een cursus waarbij je je eigen voedingscoach wordt. Je kunt daarmee duurzaam afvallen én normale producten blijven eten. Hou indebuurt in de gaten voor de data.

Bokstraining

Hou jij niet zo van fitnessen? Olaf geeft ook personal bokstraining. Dit is een total body workout waarbij je fitter en sterker wordt. Daarnaast werk je ook aan je zelfverdediging. Bij de bokstraining heb je geen lichaamscontact.

Fitness & Health Club Delft

De trainingen van Olaf vinden plaats bij Fitness & Health Club Delft. Dit is de mooiste en schoonste fitnessclub van Delft en wordt al vijf jaar op rij uitgeroepen tot beste fitnessclub van Zuid-Holland. Wil je liever buiten of thuis aan het werk met je personal trainer? Ook dat is mogelijk.

Meest recent over Switch for Life

olaf gosses personal trainer switch for life

Dit is waarom iedereen zou moeten sporten met een personal trainer

Een personal trainer klinkt super luxe en onbetaalbaar. Toch is het volgens Olaf tegenwoordig niet meer alleen voor de rich and famous. Volgens Olaf van Switch For Life zou iedereen…

Ontdek meer

Sportscholen Sportscholen