Switch for Life

Vandaag 07:00 - 22:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Switch for Life

Papsouwselaan 291 2624 AP Delft

Openingstijden

Maandag
07:00 - 22:30
Dinsdag
07:00 - 22:30
Woensdag
07:00 - 22:30
Donderdag
07:00 - 22:30
Vrijdag
07:00 - 22:30
Zaterdag
08:30 - 15:30
Zondag
08:30 - 15:30

Switch for Life werkt uitsluitend op afspraak.

Over Switch for Life

Haal jij ondanks het lidmaatschap van een fitnessclub je fitnessdoelen niet? Dan moet je misschien op een andere manier gaan trainen dan met doorsnee apparatuur en groepslessen. Wat je wel kan helpen, is persoonlijke aandacht, motivatie en een trainingsprogramma dat bij jou past. Dit kan met hulp van personal trainer Olaf Gosses uit Delft. Hij helpt je regelmatig te trainen en je binnen korte tijd een goed resultaat te boeken.

Voeding

Naast een regelmatige training helpt personal trainer Olaf je ook met je voeding. Samen met jou stelt hij een voedingsplan op waarmee je nog sneller je doel behaalt. Kan je daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Olaf geeft een paar keer per jaar ook een cursus waarbij je je eigen voedingscoach wordt. Je kunt daarmee duurzaam afvallen én normale producten blijven eten. Hou indebuurt in de gaten voor de data.

Bokstraining

Hou jij niet zo van fitnessen? Olaf geeft ook personal bokstraining. Dit is een total body workout waarbij je fitter en sterker wordt. Daarnaast werk je ook aan je zelfverdediging. Bij de bokstraining heb je geen lichaamscontact.

Fitness & Health Club Delft

De trainingen van Olaf vinden plaats bij Fitness & Health Club Delft. Dit is de mooiste en schoonste fitnessclub van Delft en werd in 2012 uitgeroepen tot beste fitnessclub van Zuid-Holland. Wil je liever buiten of thuis aan het werk met je personal trainer? Ook dat is mogelijk.

Meest recent over Switch for Life

Binnen een paar weken perfect in je trouwjurk: je bereikt het met deze trainer

Binnen een paar weken perfect in je trouwjurk: je ...

Als één ding belangrijk is op je trouwdag, is het dat je er op je best uitziet! Zou jij het liefst nog een paar kilootjes kwijt willen voor je in…

Ontdek meer

Sportscholen Sportscholen