Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Suit Plaza Delft

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Suit Plaza Delft

Burgwal 12 2611 GJ Delft

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Suit Plaza Delft

Suit Plaza Delft is dé plek voor mannen om een nieuw kostuum te kopen. De winkel is gespecialiseerd in pakken en verkoopt merken als Barutti, Steven van Vliet en Abrossini. Je vindt pakken in de maten 46 tot en met 72: voor iedereen zit er dus iets geschikts bij! Naast kostuums heeft Suit Plaza ook shirts, stropdassen, schoenen, riemen, sokken en jassen zodat je je complete outfit in één keer kunt kopen.

Kleermaker

Heb je een pak gekocht dat je morgen al aan moet? Geen probleem, de kleermaker van Suit Plaza zit om de hoek. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je pak perfect past.

Extra broeken

Een bekend probleem bij kostuums is dat de broek drie keer zo snel verslijt ten opzichte van het jasje. Daarom kan je bij Suit Plaza altijd bijpassende extra broeken nemen als je een pak gaat kopen.

Trouwpak

Wie binnenkort gaat trouwen en een trouwpak nodig heeft, kan ook bij Suit Plaza in Delft terecht. Eigenaar Rinus heeft hier ruime ervaring in en geeft advies op maat. Vergeet niet om hier vooraf een afspraak voor te maken.


Meest recent over Suit Plaza Delft

pak uitzoeken barruti suit plaza delft

3 dingen waar je op moet letten als je een pak gaat kopen

Het kopen van een nieuw kostuum is best een uitdaging: het moet er netjes uitzien maar tegelijkertijd ook lekker zitten. Om te zorgen dat je sowieso met het juiste pak…

Ontdek meer

Kledingwinkels Kledingwinkels