Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rederij Thalassa

De ware beleving van het varen in combinatie met lekker eten en het beste uitzicht!

Rederij Thalassa

Dynamoweg 1 2627 CG Delft

Volg ons

Facebook

Staat bekend om

  • Mooi authentiek partyschip
  • Heerlijke eten dat de kok vers bereidt
  • Prachtige rondvaarten

Over Rederij Thalassa

Rederij Thalassa is gespecialiseerd op het gebied van varende evenementen met het unieke partyschip Thalassa. Maatwerk en advies staan bij hen voorop. Zij hebben de kennis en ervaring om jou het juiste advies te geven over de invulling van jouw bijzondere gelegenheid. Kortom, een evenement dat geheel aansluit bij jouw wensen.

Schoonhoven en Rotterdam zijn de thuishavens, Nederland het vaargebied met meer dan 150 opstapplaatsen. Rederij Thalassa beschikt in Schoonhoven en Rotterdam over eigen vaste boarding terminals met goede parkeervoorzieningen. Wie in “zee” gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis aan boord. Of het nu om een jubileum, trouwfeest, relatieontvangst, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat. Het blijft het gezelligste schip van Nederland! Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten maar bovenal gezelligheid in een sfeervolle ambiance.

Het schip wordt met liefde onderhouden door de nautische crew en locatiemanager en heeft een prachtige uitstraling. De maximale capaciteit van het schip is 100 personen.

Meest recent over Rederij Thalassa

Rederij Thalassa

Vet! Op deze toffe locatie in Delft kun jij een feestje geven

Op zoek naar een superleuke locatie voor jouw feestje? Staak de zoektocht, nodig al je vrienden alvast uit en trek je dansschoenen maar aan. Wij hebben namelijk de perfecte locatie…

Ontdek meer

Entertainment Entertainment