Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Waag

De Waag

Markt 11 2611 GP Delft

Bezorgen & Afhalen

Luxe (meer dan 25,-)
Maandag 16:00 - 18:00 Afhalen
Dinsdag 16:00 - 18:00 Afhalen
Woensdag 16:00 - 18:00 Afhalen
Donderdag 16:00 - 18:00 Afhalen & Bezorgen
Vrijdag 16:00 - 18:00 Afhalen & Bezorgen
Zaterdag 16:00 - 18:00 Afhalen & Bezorgen

Over De Waag

De Waag bestaat uit verschillende onderdelen. Zo kan je lekker borrelen, lunchen en avondeten in het eetcafé op de benedenverdieping. Dit is het meest historische gedeelte van het restaurant: je ziet de grote weegschaal uit 1647 hangen en hebt uitzicht op de oude elementen van het pand.

Het restaurant

Als je met de wenteltrap omhoog gaat, kom je in het restaurant. Hier kan je á la carte eten of de kok carte blanche geven. Daar kan je een passend wijnarrangement bij kiezen waarmee het restaurant graag haar wijnkennis met je deelt. Wil je graag privé dineren of heb je een zakelijke bijeenkomst? Dan kan je die houden in de Gildekamer, vlakbij het restaurant. Je waant je even in een oud-Hollandse patriciërswoning.

Cuyperzaal

Helemaal bovenin vind je de Cuyperzaal. Deze grote ruime, compleet met bar, kan je boeken voor je feest of vergadering. Met maar liefst 80 personen kan je hier terecht.

Reserveer hier jouw plek in het restaurant.

Meest recent over De Waag

De Verbeelding

Deze Delftse horecazaken bezorgen je diner thuis of hebben een afhaalloket

Voor de tweede keer dit jaar moet de horeca noodgedwongen op slot. Veel creatieve horecaondernemers laten zich niet uit het veld slaan en hebben hier iets op bedacht: zij bezorgen…